NIJE PROGOVORIO SA ŽENOM 20 GODINA: Bili u braku, a on NIJE IZUSTIO ni reč! Kada čujete razlog, ZABEZEKNUĆETE SE (VIDEO)
Foto: Youtube/laughoutloud1060

BIO LJUBOMORAN NA DECU

NIJE PROGOVORIO SA ŽENOM 20 GODINA: Bili u braku, a on NIJE IZUSTIO ni reč! Kada čujete razlog, ZABEZEKNUĆETE SE (VIDEO)

Žena -

Stalno se iznova raspravlja o ključu dugog i uspešnog braka. Iako bi dobra komunikacija mogla biti jedna od glavnih odlika u većini slučajeva, japanski par je uspeo da ostane u braku 20 godina bez da su razgovarali jedno s drugim, piše Bright Side.

Veza Otoua Katajame i njegove supruge Jumi iz regije Nara prošla je kroz težak period koji je trajao dvadeset godina.

Otou Katajama ustrajao je u tihom suživotu sa svojom decom i ženom. Uprkos naporima Jumi Katajame da se uključi u razgovor sa svojim suprugom, on joj nije smisleno odgovarao. Umesto toga, njen suprug je neverbalnim signalima, poput gunđanja i klimanja glavom, izrazio odobravanje ili neodobravanje.

Bio je ljubomoran jer nije dobijao pažnju

Šokantno, ženi nikada nije palo na pamet da zatraži razvod ili rastavu. Par je čak dočekao treće dete uprkos tome što Otou Katajama nije progovorio ni reč sa svojom suprugom.

Nekoliko godina kasnije, suprug je razjasnio motive iza tog tretmana prema ženi. Katajama je verovao da ne dobija dovoljno pažnje od svoje žene. Otou je osećao da je sva briga njegove žene usmerena prema njihovoj deci.

Isprva se samo durio zbog situacije. No to se kasnije pretvorilo u ljubomoru na njegovu decu i ljutnju na suprugu koja je bila vrlo angažovana u odgoju njihovih potomaka. Možda malo previše uključena za Katajamin ukus.

Napokon progovorio sa svojom ženom

Nakon 20 godina, sada već odrasla deca japanskog para odlučila su konačno učiniti nešto po pitanju situacije kod kuće. Obratili su se TV emisiji da im pomogne da reši sukob između svojih roditelja. TV Hokkaido odlučio je pomoći deci da napokon čuju svog oca kako se obraća njihovoj majci.

Katajama
foto: Printskrin/Jutjub

Deca su priznala da se ne sećaju da su ikada čula razgovor svojih roditelja. TV Hokkaido organizovao je susret Otoua i Jumi u parku u kojem su pre mnogo godina imali svoj prvi sastanak.

Nakon početnog oklevanja, Otou Katajama je konačno uspeo da uputi nekoliko reči svojoj ženi Jumi. Katajama je objasnio svojoj supruzi da je znao da ju je njegova ćutnja povredila. Takođe je izrazio zahvalnost Jumi što je bila uz njega tokom 20 godina ćutnje koja se tog dana napokon završila.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

00:14

ANA KOKIĆ SAV BES IZBACILA IZ SEBE! Kad vidite šta sve može, bolje joj ne prilaziti kad je LJUTA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track