SVOJU DEVOJKU VARA SA NJENIM ROĐENIM BRATOM! Žena skroz rastrzana, ali ne može da prestane sa AFEROM: "Znam da nije fer, ali..."
Ilustracija, Foto: TikTok/wannaft_banana

au!

SVOJU DEVOJKU VARA SA NJENIM ROĐENIM BRATOM! Žena skroz rastrzana, ali ne može da prestane sa AFEROM: "Znam da nije fer, ali..."

Žena -

Jedna žena, koju su uvek privlačile druge žene i koja je uvek izlazila s drugim ženama, priznala je da sada ima aferu s bratom svoje devojke.

Ova 26-godišnjakinja u vezi je sa svojom 27-godišnjom devojkom već pet godina. Afera s njenim bratom, koji ima 29 godina, započela je pre godinu dana nakon što se on preselio u njihov grad zbog posla i one su ga pozvale da živi s njima dok se na snađe u novom gradu.

prevara, afera, varanje, ljubavnica
foto: Profimedia

Devojka kaže da je srela brata svoje cure nekoliko puta pre zajedničkog suživota i da su se uvek jako dobro slagali: 'Nisam ni razmišljala o mogućnosti da me on privuče. Ceo život sam se smatrala lezbijkom'.

Ali, kako njena devojka radi do kasno, ona i njen brat počeli su da provode puno vremena zajedno i ona je uživala u njegovom društvu: "Uživali smo u istim naučno-fantastičnim filmovima i slušali slične bendove".

Sve se promenilo jedne večeri kada su popili nekoliko pića dok je njena devojka bila na poslu: "Ne znam šta me spopalo, ali nakon puno flerta, poljubili smo se. To me potpuno iznenadilo, ali nisam mogla da mu odolim i imali smo fantastičan seks. Trebala sam mu reći da je to bila greška, ali sam se potajno zanela njime".

Nakon toga, svakodnevno su nastavili da imaju seksualne odnose. "Sada, godinu dana kasnije, iselio se, ali ga i dalje redovno viđam i prožeta sam krivicom", dodaje, 'Znam da to nije fer prema mojoj devojci, ali ne mogu da podnesem pomisao da ću izgubiti bilo koga od njih. Osećam se tako zbunjeno".

prevara
foto: Printscreen/Instagram

Stručnjakinja za odnose poručila joj je da ako voli svoju devojku, ovo mora odmah da prestane.

"Saznanje da su je izdali i brat i devojka nju bi uništilo", poručuje stručnjakinja, "Seti se zašto si se zaljubila u nju. Isplati li se sve to odbaciti? Bilo da odlučiš da ostaneš sa njom ili raskineš, treba da se koncentrišeš na svoj odnos s njom bez ikakvih smetnji od strane njenog brata. Zato, prekini kontakt s njim dok ne razjasniš svoje sledeće korake".

(Kurir.rs/Večernji/The Sun/T.J.)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track