GOSTI OSTALI GLADNI NA SVADBI, PA POLUDELI OD BESA: U ŠOKU gledali u tanjir, a jedan mladin potez je bio VRHUNAC BEZOBRAZLUKA
Foto: Pixabay

VIDEO

GOSTI OSTALI GLADNI NA SVADBI, PA POLUDELI OD BESA: U ŠOKU gledali u tanjir, a jedan mladin potez je bio VRHUNAC BEZOBRAZLUKA

Žena -

Venčanja su često poznata po bogatim trpezama i obilju hrane, ali venčanje Sem Kater izazvalo je burne reakcije zbog neobičnog menija. Mlada je odlučila da se pridržava stroge i specifične dijete, što je iznenadilo i razljutilo mnoge goste, ali i pratioce na društvenim mrežama.

Sem Katler, žena manekenske građe i voditeljka kanala "Fit fatal", poznata je po svojoj posvećenosti zdravom načinu života i ishrani. Na dan svog venčanja, ona je odlučila da se pridržava posebne ishrane koja isključuje gluten, mlečne proizvode, šećer i jaka mesa, te uključuje sirovo povrće, smutije i školjke.

@thefitfatale Here is the full menu of what was served at our #wedding and the precautions we took to be considerate of everyone’s intolerances or dietary restrictions #weddingmenu #WEDDINGDAY #bride #glutenfreebride #dietaryrestrictions ♬ What a Wonderful World - Hana

Gosti na svadbi ostali gladni

Pre same ceremonije, mlada je jela vegetarijanski poslužavnik sirovog povrća, a tokom dana konzumirala ostrige, avokado sa salatom i hleb bez glutena. Sama svadbena torta bila je bez glutena, mleka i šećera, a mladenci su svoje goste poslužili bezalkoholnim pićima. Osim toga, Sem je pila tablete protiv nadimanja tokom svadbe, što je takođe izazvalo pažnju i komentare.

Nakon što je mlada podelila detalje o svom neobičnom meniju na društvenim mrežama, mnogi su izrazili iznenađenje i negodovanje. Komentari su se kretali od neverice do oštrih osuda, pri čemu su mnogi izneli svoje mišljenje o takvom načinu ishrane na venčanju. Neki su čak istakli da bi ostali gladni da su prisustvovali takvom venčanju.

"Umoran sam od ovih ljudi koji su opsednuti zdravom ishranom", "Ovo deluje kao poremećaj", "Zamisli odeš nekom na venčanje i on ti posluži salatu, zelene smutije i tablete protiv nadutosti", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

00:55

UŠAO SAM U BRAK KAO PAPUČAR! Voja Nedeljković iskreno progovorio o odnosu sa suprugom i o ŠOKANTNOM DOGAĐAJU ma njihovom venčanju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track