DA LI JE OVO MOGUĆE? Hrvatica napravila čaroban lak za nokte! Oduševićete se
Foto: Jutjub

Sjajno!

DA LI JE OVO MOGUĆE? Hrvatica napravila čaroban lak za nokte! Oduševićete se

Žena -

Ako niste majstor u manikiru, savet od Andree Fabric, poznate hrvatske Jutjuberke će vam dobro doći. Sve što vam treba da napravite 'čarobni' lak za nokte su voda, lak i štapić za uši

Andrea je isti efekt na noktima pokušavala da napravui i pre nekoliko godina, ali tad joj, nažalost, nije uspelo. Sad se osećala spremnijom i spretnijom pa je pokušala da ponovi čarobni efekat na noktima.Pre svega, shvatila je i sama Andrea, važno je naoružati se strpljenjem i pažljivo pratiti uputstva koje daju oni koji su uspešno preneli dugine boje na svoje nokte. Naime, voda koja je u posudi trebala bi da bude destilovana ili bar flaširana, kako bi se lak ravomerno rasporedio. Lak u vodu treba ukapati pažljivo i smireno, a mnogi će tokom postupka verovatno brzo odustati.

Kako je eksperiment s lakom uspeo Andrei, proverite u videu i saznajte i sami šta vas čeka. Još jedan savet vrlo je koristan - pripremite se na mnogo špricanja i kapanja, odnosno neka vam krpe i sredstva za čišćenje budu pri ruci, posebno u slučaju neke veće "katastrofe".(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track