POSTAVILA KAMERE DA ŠPIJUNIRA PSA, A UHVATILA VERENIKA U GROZOTAMA: Zbog GNUSNOG ČINA otkazala venčanje i prijavila ga POLICIJI
Foto: TikTok/Xceen.Pqjrh34j

jezivo!

POSTAVILA KAMERE DA ŠPIJUNIRA PSA, A UHVATILA VERENIKA U GROZOTAMA: Zbog GNUSNOG ČINA otkazala venčanje i prijavila ga POLICIJI

Život -

Devojka po imenu Amanda iz Vašingtona jako je volela svog psa Rokija. Ulagala je mnogo u njega, čuvala ga je, a onda je jednog dana na svom mezimcu primetila ranice koje su je jako zabrinule.

Živela je u stanu sa svojim partnerom Patrikom, kome je bezrezervno verovala, i nije mogla ni da zamisli šta se dešavalo kada nje nije bilo kod kući. Danima je gledala kako na Rokiju rastu ranice koje su je jako zabrinule. Iz straha da se nešto dešava sa Rokijem odvela ga je kod vetrerinara.

Doktor joj je rekao da su ranice najverovatnije nastale zbog tuče sa drugim psom. Amanda nije mogla da poveruje u to. Nije sumnjala u svog verenika, a rane na njenom mezimcu postajale su sve veće.

U nameri da shvati šta se dešava i da nekako pomogne Rokiju, Amanda je postavila skrivene kamere svuda po kući. Ono što je saznala kada je pogledala snimke gotovo ju je uništilo. Ulagala je godine ljubavi i poverenja u Patrika, a on je Rokija pokušavao da ubije. Udarao ga je po glavi i davio ga. Nesrećna životinja svakog dana ostajala je sa svojim mučiteljem.

Amanda je poludela, ostavila je dečka, a onda je snimke sa kamera okačila na društvene mreže, da bi podelila sa svetom monstruozan zločin koji je njen pas pretrpeo.

@thedaily.radio Replying to @leoveringmeier Patrick and his dog Rocky. #dogs #learnontiktok #tiktok ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Njen čin izazvao je pomešane reakcije na društvenim mrežama. I dok su jedni podržavali njenu nameru da javno predstavi nasilnog muškarca koji maltretira kućnog ljubimca, drugi su je osudili zbog javnog sramoćenja nekadašnjeg verenika sa kojim je trebalo da stupi u brak i nakon toga se učlanila u organizaciju za zaštitu životinja.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track