ZAGUDILO: Danas jači sneg, temperatura oko nule
Foto: Rojters

Zima došla u Srbiju

ZAGUDILO: Danas jači sneg, temperatura oko nule

Srbija -
U Beogradu će biti oblačno i hladno sa snegom koji će se pojačati popodne, uz stvaranje snežnog pokrivača. Temperatura će biti od nula do jedan stepen

BEOGRAD - Zima je poranila u Srbiji ove godine, a privi sneg pao je u većini mesta. Kako se prognozira, hladno vreme sa kišom i snegom očekuje nas i danas, a temperatura će dostići četiri stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Popodne se očekuje jači sneg i, tokom noći između utorka i srede formiranje snežnog pokrivača. Najniža temperatura biće od minus dva do dva, a najviša od nula do četiri stepena.

I u Beogradu će biti oblačno i hladno sa snegom koji će se pojačati popodne, uz stvaranje snežnog pokrivača. Temperatura će biti od nula do jedan stepen.Saobraćaj u Srbiji je od jutros umerenog intenziteta i obavlja se po mokrim kolovozima, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Sneg slabijeg intenziteta pada u Leskovcu, Kraljevu, Sjenici i Loznici, a tokom dana snežne padavine očekuju se u celoj Srbiji. Snega u raskvašenom stanju mestimično ima na teritoriji Vranja, Novog Pazara, Zaječara i Užica. Na putnom pravcu Brzeće-Kopaonik saobraćaj se otežano obavlja zbog leda na kolovozu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track