Zoran Živković i Đilas uvode fašizam na mala vrata!
Foto: FONET

Kurir će nastaviti da razotkriva kriminalno-tajkunsku družinu

Zoran Živković i Đilas uvode fašizam na mala vrata!

Politika -
Sramota: Lider NS, ogorčen jer smo objavili da je napravio kontakt između Đilasa i Zukorlića, demonstrativno uništio primerak našeg lista

BEOGRAD - Da li ti je sad lakše?

Iako je kampanja za vanredne parlamentarne izbore tek počela, bivši premijer Zoran Živković načisto je izgubio živce!

Kako drugačije objasniti potpuno nedemokratski čin čoveka koji je nekad bio na čelu Vlade, u politici je dugi niz godina, a koji je na konferenciji za novinare demonstrativno pocepao Kurir.Bolna istinaŽivković je pred novinarima pocepao jučerašnje izdanje našeg lista revoltiran jer smo objavili tekst da lider DS Dragan Đilas pregovara sa Muamerom Zukorlićem, bivšim muftijom Islamske zajednice u Srbiji, a da je njih dvojicu spojio upravo predsednik Nove stranke.Živković je naša saznanja demantovao na konferenciji, ponovio otrcanu foru da je reč o nečemu što se prodaje na kioscima a nije novina, a potom pocepao primerak našeg lista.- U nečemu što se prodaje na kioscima a nije novina, u nečemu što se pravi od recikliranog, upotrebljenog toalet papira, izašao je na naslovnoj strani i na prve dve strane tekst o Đilasu i Zukorliću, u kojem se pominje i moje ime. To je apsolutna laž. I da su bili razgovori Zukorlić - Đilas, i to da sam ja bio neki medijator tih razgovora, to je apsolutna laž. Srbija bi, ako želi da opstane, trebalo da ovo đubre više ne čita i da se to baci. Jer Srbija nema potrebe za tim - rekao je Živković, istovremeno besno cepajući Kurir.

U telefonskom razgovoru predsednik Nove stranke Zoran Živković ponovio je da ne daje izjave za naš list, te smo ostali uskraćeni da nam odgovori šta je ovakvim potezom hteo da postigne, da li smatra da mu priliči takvo ponašanje i da li bi se tako obračunavao sa medijima i da dođe na vlast!Ni Vesna Rakić-Vodinelić, predsednica Saveta NS, nije odgovarala na naše pozive i poruke.Nacistički čin- Poput nacističkog paljenja „nepodobnih“ knjiga, današnji čin Demokratske stranke i njenih partnera izraz je apsolutno autokratskog i diktatorskog karaktera lidera Demokratske stranke Dragana Đilasa i njihovog političkog delovanja. Cepanjem Kurira, međutim, ne može se sakriti istina o tajkunsko-kriminalnim vezama Dragana Đilasa, i to baš u danu kada bivša ministarka pravde Snežana Malović potvrđuje da takve veze postoje. Kurir će nastaviti da razotkriva kriminalno-tajkunsku družinu, koja je godinama uništavala ekonomiju i živote građana Srbije - navodi se u saopštenju dnevnog lista Kurir.

Lj. M. - J. R. - Lj. L.

Saša Milovanović, glavni urednik KuriraTRAŽIMO ZAŠTITU OD ŽIVKOVIĆEVOG POZIVA NA LINČ!- Javno cepanje Kurira i brutalno demonstiranje sile više je nego jasan pokazatelj šta bi se u Srbiji dešavalo sa neistomišljenicima i kakav bi tretman imali mediji kada bi Đilasov kandidat za premijera Zoran Živković došao na vlast.Nedopustivo je da se u jednoj demokratskoj državi političar koji je kandidat za najvišu državnu funkciju ponaša kao diktator.Tražimo zaštitu od medijskih udruženja, međunarodnih organizacija i države Srbije kako bi se zaustavio Živkovićev javni poziv na linč Kurira i njegovih zaposlenih i kako bi se redakciji omogućili normalni uslovi za rad zagarantovani Ustavom - rekao je Saša Milovanović, glavni i odgovorni urednik Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track