ABRONOŠA: Lepojku muž prevario sa Zanatlijkom!

Usred srede

ABRONOŠA: Lepojku muž prevario sa Zanatlijkom!

Stars -

Lepojka je došla raščupana i s razmazanom šminkom na vrata stana, pozvonila i najljubaznije zamolila Zanatlijku da joj ostavi Muža na miru, jer ima već dosta problema s njim.

Drage moje abronoše, imam toliko toga da vam ispričam! Protekle nedelje sam vredno radila i skupljala sočne tračeve, ali nisam se nadala da će ih biti u ovolikom broju.Pa, da krenemo! Lepojka je uhvatila Muža u krevetu s propalom Zanatlijkom, inače učesnicom jednog propalog muzičkog talent šoua! Ona, jadna, navikla je da joj muž švrlja, ali nije očekivala da će odlepiti za ženom koja je, verujte mi, rugoba u odnosu na nju.Muž je bančio u jednom prestoničkom klubu s društvom, a tu je bila i Zanatlijka sa dobrom drugaricom. Celo veče su igrali, šljokali, pričali i smeškali se jedno drugom, a kada je došlo vreme da se ide kući, Zanatlijka, koja nije iz Beograda, bacila je udicu i privela Muža kod drugarice na gajbu. Ali ni to nije sve! Njegova supruga saznala je gde i s kim je njen Muž, jer je „angažovala“ jednu devojku da joj prati dragog kad je u provodu, pa se, nećete verovati, i sama uputila tamo. Ne, nije pala trojka, znam šta ste pomislili, bezobraznici!Lepojka je došla raščupana i s razmazanom šminkom na vrata stana, pozvonila i najljubaznije zamolila Zanatlijku da joj ostavi Muža na miru, jer ima već dosta problema s njim. Zanatlijka je samo zalupila vrata, prevrnula očima i vratila se u krevet da nastave akciju! Muž se ujutru vratio kući, kao da se ništa nije desilo. I Lepojka se pravila luda i slepa, samo da bi sačuvala brak. Izgleda da nikada neće naučiti lekciju!Drugi trač javila mi je jedna ptičica, koja me nikad nije izneverila. Bojim se da će se mlađe generacije devojaka malo razočarati kad saznaju da je popularni učesnik jednog rijalitija, zvaćemo ga Teški, ni manje ni više nego - prostitutka! Da, da, drage moje! Sad znate, kada vas bude muvao na Adi Ciganliji, gde ga često viđaju, nemojte biti preterano ljubazne ako nemate keša.

I ako niste muško, umalo to da zaboravim da vama naglasim. Saznala sam da Teški voli i devojke i dečake, ali i da putuje. On je tako spojio „lepo i korisno“, te ga njegovi markantni tipovi vode na razna putovanja. Tako da, kada vidite neku njegovu sliku iz ekskluzivnog letovališta, gde pije koktelčić pored mora, znajte da nije sam to platio.Toliko od mene za danas, za sledeću sredu vam obećavam još novih sočnih priča koje će vas ostaviti bez daha.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track