POTUKLI SE ZBOG CIGARETA: Nožem izbo sestrića jer mu nije dao da puši u stanu!

Rođaci zaratili

POTUKLI SE ZBOG CIGARETA: Nožem izbo sestrića jer mu nije dao da puši u stanu!

Austrija -
Protiv dvojice muškaraca podnete su krivične prijave zbog nanošenja povreda, a sestriću je zabranjen ulazak u stan i izdata zabrana prilaska ujaku

GRAC - Svađa koja je nedavno izbila između rođaka zbog pušenja umalo se nije završila tragično. Četrdesttrogodišnji Egipćanin Mohamed E. je u svom stanu u Gracu zapalio cigaretu, ali je to zasmetalo negovom sestriću Ahmedu E. (27), koga je ujak primio da živi sa njim u stanu.

Momak se pobunio i tražio od ujaku da ugasi cigaretu i ne puši u stanu jer mu smeta duvanski dim. Uz to ga je podsetio da je sud nedavno zabranio jednom Bečliji da puši u sopstvenom stanu što je razbesnelo ujaka i izbila je žestoka svađa između njih dvojice.

Posle uvreda i teških reči ujak je u jednom momentu dohvatio nož i nasrnuo na nećaka. U međusobnom gušanju on je nećaka nekoliko puta ubo po vratu, nanevši mu više posekotina. Ni njegov dvadesetosedmogodišnji rođak nije ostao dužan ujaku, pa ga je nekoliko puta pesnicom udario u glavu.

Tuču i tragičan ishod ove svađe prekinula je policija, koja je došla ubrzo posle poziva komšija. Protiv obojice podnete su krivične prijave zbog nanošenja povreda, a sestriću je zabranjen ulazak u stan i izdata zabrana prilaska ujaku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track