CIRKUS U SKUPŠTINI: Mrkonjić maznuo mladu poslanicu, Dijana glumila paparaca!
Foto: Marina Lopičić

Poslanike i ministre brige ne more

CIRKUS U SKUPŠTINI: Mrkonjić maznuo mladu poslanicu, Dijana glumila paparaca!

Politika -

Katarina Rakić iz SNS za maratonsku sednicu obezbedila kao užinu energetsku čokoladicu

Dok je mandatar Aleksandar Vučić izlagao pozamašan program nove vlade, brojni poslanici i ministri našli su način da prekrate vreme.

Lider radikala Vojislav Šešelj sve vreme pio je sokić, poslanica SNS Katarina Rakić se okrepila energetskom čokoladicom, dok je funkcionerka SPS Dijana Vukomanović bila zadužena za fotkanje kolega.

Marenda za Bečića... Poslanica SNS okrepljuje kolegu
Marenda za Bečića... Poslanica SNS okrepljuje kolegu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković i bivši ministar privrede Željko Sertić sedeli su u galeriji Skupštine mirni kao bubice i pažljivo slušali premijerovo izlaganje.Funkcionerki SPS Dijani Vukomanović nije bilo teško da iz klupe sa osmehom na licu slika svoje kolege, koje su pozirale u redovima iza nje, dok je njen stranački kolega Milutin Mrkonjić, inače poznati „šarmer“, navalio na svoju koleginicu - ščepao je za ruku Stefanu Miladinović dok se spremao da sedne na mesto.

S druge strane, buduće ministarke Slavica Đukić Dejanović i Zorana Mihajlović došle su elegantno obučene, obe su se odlučile za malu klasičnu crnu haljinu, ali i diskretan nakit i detalje, dok su se Ana Brnabić, Jadranka Joksimović i Nela Kuburović opredelile za veselije tonove.

Cmok-cmokTABAKOVIĆEVA I KNEŽEVIĆ SE ISCMAKALIGuvernerka Jorgovanka Tabaković i kandidat za ministra privrede Goran Knežević pre početka sednice srdačno su se pozdravili - u jednom trenutku nasred skupštinskog hola sevali su poljupci između dvoje funkcionera kao da se nisu videli sto godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track