Optužen brojač putnika koji je tukao starca u tramvaju

Tužilaštvo podnelo optužni predlog

Optužen brojač putnika koji je tukao starca u tramvaju

Crna Hronika -
Đikanoviću je sud po službenoj dužnosti ukinuo pritvor, pošto su saslušani svi svedoci, a u narednom periodu biće zakazan početak suđenja

BEOGRAD - Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas sudu optužni predlog protiv Stefana Đikanovića koji je 12. novembra, kao brojač putnika u gradskom prevozu na tramvajskoj liniji broj dva, šutirao starijeg čoveka dok je pokušavao da uđe u vozilo.

Portparol tužilaštva Irena Bjeloš rekla je Tanjugu da se optužnim predlogom Đikanović tereti za krivično delo nasilničko ponašanje. Incident se dogodio 12. novembra, a nasilnik je istog dana uhapšen. Snimak incidenta jedan sugrađanin zabeležio je svojim mobilnim telefonom i objavio preko interneta.

Đikanoviću je sud po službenoj dužnosti ukinuo pritvor, pošto su saslušani svi svedoci, a u narednom periodu biće zakazan početak suđenja. Na snimku se vidi kako muškarac zadužen za brojanje putnika šutira i gura starijeg čoveka koji je hteo da uđe u tramvaj.

Sekretarijat za saobraćaj nije direktno angažovao ljude za brojanje putnika, već je taj posao na tenderu poveren kompaniji CEP, koja je preko omladinskih zadruga angažovala više od 400 radnika.

http://www.youtube.com/watch?v=W3NpsjI9v88

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track