Primio se na pevačicu

Dejan Stanković Kralj: Kad vidim Vendi, pantalone mi same spadaju

Stars

Autor:

On se uzbudio kad ga je Vesna Vukelić pripremala za emisiju

Dejan Stanković Kralj, Vesna Vukelić Vendi

Ne plaši se šta će mu žena reći.
Dejan Stanković Kralj ozbiljno se primio na Vesnu Vukelić Vendi. Voditelj je na snimanju svoje emisije „Luda kuća“ na TV Hepi ostao bez teksta kad ju je ugledao u kratkoj provokativnoj haljini.

Kako bi joj privukao pažnju, zamolio je da mu namesti kaiš na pantalonama. Ona je pristala i pomogla mu, ne shvatajući šta mu je namera. Njemu to nije bilo dosta, pa ju je uhvatio na foru da joj vidi brushalter i potrudio se da joj ga namesti. Očigledno je da se voditelj ozbiljno uzbudio i zbog toga je s knedlom u grlu jedva vodio emisiju jer nije skidao pogled s njenih nogu.

- Kad vidim Vendi, pantalone mi same spadaju. Mnogo je volim i poštujem i uvek je dobrodošla u moju emisiju. Osim što dobro peva, ona odlično izgleda i mislim da je među najlepšim damama na estradi. Uvek bude smeha na snimanjima s njom i zbog toga volim kad je u mom prisustvu - rekao je Kralj za Kurir.

(M. D.)

Zavirio... Vendi i Dejan zoom Zavirio... Vendi i Dejan
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Očigledno je da Radomir Nikolić želi da poboljša položaj u stranci. Verujem da njegov otac nema ništa protiv Branko Radun analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!