Dženifer Aniston bucmasta i podbula

Stil

Glumica koja se proslavila ulogom Rejčel Grin u seriji Prijatelji izgleda da se pridružila grupi slavnih dama koje su dozvolile kozmetičarima i estetskim hirurzima da preteraju uklanjajući tragove godina na njihovim licima

dzenifr aniston

Neobično slobodna odevna kombinacija uznemirila je obožavaoce Dženifer Aniston. Ipak, za tanku majicu, koja ne ostavlja previše mašti, i prekratak šorts glumica ima opravdanje, ali ne i za podbuli izgled, najverovatnije, rezultat kozmetičkog „preterivanja“.

Zahvaljujući savršenom tenu Dženifer Aniston uvek je izgledala mnogo mlađe. Međutim, poslednje fotografije koje su dospele do javnosti uznemirile su obožavaoce holivudske zvezde.

Glumica koja se proslavila ulogom Rejčel Grin u seriji Prijatelji izgleda da se pridružila grupi slavnih dama koje su dozvolile kozmetičarima i estetskim hirurzima da preteraju uklanjajući tragove godina na njihovim licima.

Izgled popularno nazvan "pillow face" odnosi se na podbulo lice koje je rezultat očigledno veće količine „punjenja".

Osim, za 43-godišnju glumačku divu neobičnog, bucmastog izgleda, razlog za zabrinutost su i stilska rešenja na granici pristojnosti, prenosi RTS.

Uzana majica, a donjem vešu ni traga ni glasa, teksas šorts toliko kratak da džepovi vire... To nije stil na koji je smerna Džen navikla publiku. Ako se izuzme jedna epizoda serije Prijatelji u kojoj su se grudi slavne umetnice nazirale kroz veoma sličnu majicu.

Ipak, nekadašnja supruga Breda Pita i sada ima opravdanje. I to dobro. U filmu We're the Millers glumica tumači prostitutku i odevna kombinacija nije njen već izbor kostimografa.

Za kozmetičko preterivanje nema opravdanja, ocena je modnih poznavalaca.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (8)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Dragan

  Dragan

  Gluposti! Jeste ruznjikava, ali napravila je grimasu, i uopste ne izgleda lose u globalu, vidi samo taj grud!

  5 Odgovori 
 • tokvanda

  tokvanda

  Godine prolaze......svima,pa i holivudskim divama.
  Sto bi rekla moja baba Stoja-kaka sam ja bila lepotica,kad sam bila mlada.Da ti bide lepo, sam da me gledas,a sad sam ostarela, pa bolje i da me ne gledas.Eh,mozda bi baba Stoja i dalje bila dobra riba, da je mogla na terapiju botoksa,kavitacije,punjenja heluronom i td, i td.
  Al` od babe nikada n ... više e bide devojka-zna to i moja baba!!!!

  5 Odgovori 
 • raso

  raso

  Bucmasta??! Taman je!!

  1 Odgovori 

Poslednji komentar

 • raso

  raso

  Bucmasta??! Taman je!!

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH
Prati Kurir na Facebooku!