Spaja ih klopa

Prvi susret Mlakara i Karapandže posle 15 godina

Pop kultura

Pored njih dolazak na konferenciju potvrdio je i Vladimir Pištalo, dobitnik Ninove nagrade za roman godine, koji će govoriti o „Gastrogeografiji“

Oliver Mlakar, Stevo Karapandža,

Oliver i Stevo pre mnogo godina vodili emisiju o kuvanju

Kuvanje na vojvođanskom salašu biće i istorijski događaj.
Konferencija „Fud tok 2013“ najzaslužnija je za susret dve legende Olivera Mlakara i Steve Karapandže. Oni će se prvi put videti posle 15 godina na ovoj manifestaciji koja se održava na Salašu 137. Karapandža i Mlakar svojevremeno su zajedno vodili emisiju „Male tajne velikih majstora kuhinje“.

Pored njih dolazak na konferenciju potvrdio je i Vladimir Pištalo, dobitnik Ninove nagrade za roman godine, koji će govoriti o „Gastrogeografiji“. Učesnici konferencije imaće prilike da čuju i zagrebačkog kolumnistu Renea Bakalovića, koji je vodeći regionalni ekspert iz oblasti hrane i vina.

Na kraju konferencije Đorđe Balašević pričaće o „hrani u etici i poetici ravnice“. Učešće je potvrdio i Moreno Debartoli, koji je široj javnosti poznat kao dečak Malik iz Kurturičinog filma „Otac na službenom putu“, a danas je glavni kuvar hotela „Bristol“ u Sarajevu.

(D. K.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ovakvi slučajevi mogu da naprave veliku štetu našoj diplomatiji Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!