Spaja ih klopa

Prvi susret Mlakara i Karapandže posle 15 godina

Pop kultura

Pored njih dolazak na konferenciju potvrdio je i Vladimir Pištalo, dobitnik Ninove nagrade za roman godine, koji će govoriti o „Gastrogeografiji“

Oliver Mlakar, Stevo Karapandža,

Oliver i Stevo pre mnogo godina vodili emisiju o kuvanju

Kuvanje na vojvođanskom salašu biće i istorijski događaj.
Konferencija „Fud tok 2013“ najzaslužnija je za susret dve legende Olivera Mlakara i Steve Karapandže. Oni će se prvi put videti posle 15 godina na ovoj manifestaciji koja se održava na Salašu 137. Karapandža i Mlakar svojevremeno su zajedno vodili emisiju „Male tajne velikih majstora kuhinje“.

Pored njih dolazak na konferenciju potvrdio je i Vladimir Pištalo, dobitnik Ninove nagrade za roman godine, koji će govoriti o „Gastrogeografiji“. Učesnici konferencije imaće prilike da čuju i zagrebačkog kolumnistu Renea Bakalovića, koji je vodeći regionalni ekspert iz oblasti hrane i vina.

Na kraju konferencije Đorđe Balašević pričaće o „hrani u etici i poetici ravnice“. Učešće je potvrdio i Moreno Debartoli, koji je široj javnosti poznat kao dečak Malik iz Kurturičinog filma „Otac na službenom putu“, a danas je glavni kuvar hotela „Bristol“ u Sarajevu.

(D. K.)

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sve Dinkićeve afere bilo bi lako procesuirati, ali nemoguće je jer on ima podršku u delovima pravosuđa i vlasti Dušan Janjić, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde