Štajerski monstrum

Silovao sina, ćerku i unuku

Planeta

Austrijanac (66) godinama seksualno zlostavljao svoju decu staru između 10 i 16 godina, njihove drugarice, kao i suprugu

Silovanje

Ćerka sve ispričala socijalnim radnicima

BEČ - Novi Fricl.
Austrijanac (66) godinama je silovao celu svoju porodicu, uključujući suprugu, sina, unuku, usvojenu ćerku i njene prijateljice. Sve žrtve, osim supruge, imaju između 10 i 16 godina.

Monstruma je, navodno, razotkrila usvojena ćerka. Budući da nije u srodstvu s muškarcem, redovno je odlazila na razgovore u Centar za socijalni rad pokrajine Štajerske. U jednom razgovoru pre mesec dana ona se socijalnim radnicima požalila da ju je Austrijanac više puta silovao, ali da je to radio i njenim drugaricama.

Socijalne službe odmah su alarmirale policiju, koja je započela istragu. Tokom ispitivanja, teške optužbe na račun silovatelja iznela je i njegova supruga. Ispostavilo se da on nije silovao samo usvojenu ćerku, već i suprugu, sina i unuku. Žena je policiji ispričala da ju je muž u poslednjih 20 godina više puta silovao, a da je ostale žrtve redovno zlostavljao u poslednje četiri godine.

Policija je tek prošle nedelje dobila nalog za hapšenje i stavila Austrijanca u pritvor u Garstenu.

Portparol austrijskog tužilaštva Andreas Pehaček izjavio je da uhapšeni negira optužbe.

Najmonstruozniji zločini u Austriji

1996.
Volfgang Priklopil oteo je Natašu Kampuš kad je imala deset godina na putu do škole u Beču. Više od osam godina držao ju je zarobljenu u podrumu njegove kuće u Strashofu. Ona je uspela da pobegne u avgustu 2006. Istog dana Priklopil se ubio bacivši se pod voz.


 

 

 

2008.
Ceo svet je bio šokiran monstruoznim postupcima Jozefa Fricla, koji je svoju ćerku Elizabetu 24 godine držao zatvorenu u podrumu porodične kuće u Amštetenu. Fricl je sa svojom ćerkom dobio sedmoro dece, od kojih je jedno umrlo. U kući u čijem je podrumu bila zatočena Friclova druga porodica živela je njegova žena sa dvoje dece.

 

 

 


2011.
U avgustu uhapšen je čovek (80) koji je 41 godinu seksualno i fizički zlostavljao dve ćerke omete u razvoju. Nakon što je uhapšen, žene od 53 i 45 godina ispričale su policiji da ih je otac držao u maloj sobi u porodičnoj kući i da ih je silovao od 1970.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Starlete ne biraju sredstva, ali to ne znači ni da su ovi drugi sveci Zlatko Nikolić, kriminolog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde