FILIP ĐURIČIĆ: Moramo na Mundijal kako znamo i umemo!
Foto: Dado Đilas

Veruje u svoj tim

FILIP ĐURIČIĆ: Moramo na Mundijal kako znamo i umemo!

Fudbal -
Srpski fudbalski reprezentativac Filip Đurirčić izjavio je danas da ekipa, uprkos svim problemima, ima kvalitet da pobedi Estoniju, vrati pobedničku atmosferu i uhvati zaleti za kvalifikacije za Mundijal u Rusiji.

"Sve je podređeno tim kvalifikacijama, nekada bi rezultat bio u drugom planu, ali za nas to ne važi. Moramo da pobedimo Estoniju i počnemo da vraćamo veru u reprezentaciju. Ne želim da tražim alibi, mi moramo da igramo i da se kvalifikujemo za SP u Rusiji kako znamo i umemo. Mislim da to možemo", izjavio je Đuričić, a prenosi sajt FSS.

Sa njim se slaže i Luka MIlivojević, koji ističe da ukoliko se ponovi partija iz meča sa Poljskom pobeda u Estoniji neće doći u pitanje.

"Bilo je baš dobrih stvari, loše moramo da popravimo i smanjimo na minimum. U odnosu na meč sa Češkom sve je bilo mnogo, mnogo bolje, a ponoviću ono što su rekli mnogi, poraz od Poljske nismo zaslužili. Sve to znači da moramo nastaviti u istom stilu, da uđemo punom snagom u meč sa Estonijom i pobedimo", poručio je Milivojević.

Utakmica između Estonije i Srbije igra se u utorak od 18 sati u Talinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja