STOJKE ZA ŽENIN POROĐAJ DAJE 15.000 EVRA: Golman ne žali para za sina!
Foto: Stefan Jokić

Kraljevski ko uvek

STOJKE ZA ŽENIN POROĐAJ DAJE 15.000 EVRA: Golman ne žali para za sina!

Fudbal -

Vladimir Stojković supruzi Valentini obezbedio apartman u jednom privatnom porodilištu u Notingemu, gde se od nje neće odvajati babica

Vladimir Stojković Stojke supruzi Valentini, koja je u petom mesecu trudnoće, za porođaj je obezbedio najbolje uslove i za to nije žalio para.Bračni par se dogovorio da se njihov sin rodi u Notingemu, gde oni trenutno žive, i to u jednom privatnom porodilištu, koje će golmana koštati 15.000 evra.

Želi odmah da vidi sina

S obzirom na to da Stojketova žena na toj klinici i vodi trudnoću, nisu želeli da menjaju tim lekara u koje je gospođa Stojković stekla poverenje. U cenu koju će sportista platiti, osim pregleda tokom svih meseci blagoslovenog stanja, ulazi i porođaj, Stojketovo prisustvo u sali, kao i Valentinin boravak u luksuznom apartmanu u trajanju od tri dana i babica koja će joj non-stop biti na raspolaganju.- Stojkovići su planirali da se njihovo dete rodi u Srbiji, ali su promenili odluku. Kako stvari sada stoje, beba će se ipak roditi u Engleskoj. Stojke želi odmah da vidi sina, a nije siguran da bi baš tog dana mogao da dođe u Beograd. Njemu je novac nebitan i spreman je da plati koliko god treba samo da njegovoj Valentini budu obezbeđeni uslovi na najvišem nivou. Ona će biti smeštena u luksuznom apartmanu - otkriva jedan golmanov blizak prijatelj.Pozvali smo Stojkovića za komentar, ali on i dalje izbegava da priča na ovu temu.Bez komentara- Nemam komentar. Ne pišite ništa - rekao je golman srpske fudbalske reprezentacije.Podsetimo, Valentina je u petom mesecu trudnoće, a nedavno su saznali da čekaju sina. Stojke iz braka s manekenkom Bojanom Rajić ima sina Lava.

Šala kolegaSIN DA SE ZOVE PO ROBINU HUDUStojketovi saigrači već daju predloge za ime njegovom nasledniku.- Pošto je Notingem poznat po legendi o Robinu Hudu, Vladimirove kolege mu predlažu da sinu da ime Robin. Kad god ode na trening, svi ga čekaju u svlačionici i stalno mu to ponavljaju u šali, što njega zabavlja - kaže naš izvor.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track