ĐUKIĆ BLISTA: Ne brine nas Kosovo je Srbija, nastavljamo borbu za Partizanovo proleće u Evropi
Foto: Dado Đilas

reakcija posle pobede nad skenderbegom

ĐUKIĆ BLISTA: Ne brine nas Kosovo je Srbija, nastavljamo borbu za Partizanovo proleće u Evropi

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je gol Zorana Tošića iz slobodnog udarca bio odlučujući trenutak za pobedu nad Skenderbegom (2:0) u Ligi Evrope.

"Veoma sam srećan zbog igre mog tima protiv teškog protivnika. Borili smo se svih 90 minuta, uzeli bitna tri boda koja nam znače za prolaz dalje. Znali smo da će odlučiti detalji, a posle gola Tošića sve je bilo lakše", rekao je

Đukić na konferenciji za medije posle utakmice u Humskoj.

Prema njegovim rečima, očekivao je tvrdu i ne previše lepu utakmicu.

"Otvorila se utakmica kako smo hteli. Tošić je dao gol iz slobodnog udarca i posle toga smo imali više prostora u napadu", rekao je Djukić, dodavši da su navijači dali veliku podršku timu.

Đukić nije skrivao zadovoljstvo što Partizan drži drugo mesto B grupe Lige Evrope.

"Dobro je što je Dinamo pobedio u Bernu. Imaćemo finale protiv Jang Bojsa na našem stadionu i zavisićemo od nas. To je jako bitno".

Albanski novinari postavili su pitanje Djukiću da li je zabrinut zbog skandiranja navijača "Kosovo je Srbija", aludirajući na moguću kaznu UEFA.

"Zašto bi nas to brinulo?", odgovorio je Đukić pitanjem.

Na to se nadovezala portparol kluba Biljana Obradović rečima da je UEFA bila upoznata sa koreografijom na kojoj je bio lik cara Lazara iz Kosovskog boja i oko skandiranja Kosovu, napominjući da bi kazna UEFA stigla da se spominjala reč "šiptar".

Kurir sport / Tanjug, Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track