ČUVAJTE SE FEJSBUKA: Drogirani bokser završio u gej porniću!
Foto: AP

ČUVAJTE SE FEJSBUKA: Drogirani bokser završio u gej porniću!

Ostali sportovi -
Danas 35-godišnji bokser nije se borio više od godinu dana, a tvrdi da su ga iskoristili

Američki bokser Jusaf Mek bio je talentirani bokser, koji je nakon niza poraza završio u – gej porniću.Mek tvrdi da njega muškarci apsolutno ne privlače i da jedini dodir sa njima ima u ringu dok se tuče. Ali film sa dva gej glumca Bam Bamom i Jang Bakom pokazuje drugačije.

Danas 35-godišnji bokser nije se borio više od godinu dana, a tvrdi da su ga iskoristili. Nakon što je startovao u profi karijeri u poluteškoj kategoriji sa 22 pobede i dve nerešene borbe, činilo se da je svet njegov. Kasnije su stigli porazi, nakon četiri u nizu prestale su stizati ponude za borbe.

“Preko Fejsbuka mi je neto ponudio 4.500 dolara da glumim u porniću. Obožavam žene, trebao mi je novac i pomislio sam – zašto ne. Otišao sam na adresu u Bronksu gde su mi rekli da se pojavim, oko mene je bila hrpetina golih žena. Ponudili su mi piće i dali tabletu da popijem. Probudio sam se u vozu sa 4.500 dolara u džepu”, priča bokser, koji navodno ne može se setiti ko mu je ponudio novac – jer je zaboravio lozinku za FB profil, te se ničega ne seća.“Ne spavam noćima, svi misle da ću učiniti sebi nešto nažao. Moram ostati jak zbog dece”, rekao je Mek koji ima čak desetoro dece starih između tri i 21 godine. Dakle, prvo je dobio dok je imao samo 14 godina. Sada je veren. https://twitter.com/MediaBreakOuttt/status/659129563885125632

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track