DRAMA: Bivša žena Miše Kovača se zaključala u restoran i neće da izađe!
Foto: Kurir Arhiva

U HRVATSKOJ

DRAMA: Bivša žena Miše Kovača se zaključala u restoran i neće da izađe!

Stars -

Anita Badurina, bivša žena Miše Kovača, zajedno sa svojim partnerom Vinkom Gulinom zaključala se u jedan restoran zbog sudske odluke o deložaciji iz porodične kuće i restorana.

Sudskom odlukom jutros je trebala biti obavljena deložacija Anite Badurine i njenog dugogodišnjeg nevenčanog partnera iz njegove porodične kuće i restorana u središtu Tribunja.

Međutim, Anita i Vinko zabarikadirali su se u svom restoranu i ne dopuštaju sudskim izvršiocima da sprovedu ovu odluku.

Oko kuće ima policajaca i novinara, a jedna bankarska kuća 'zaplenila' je svu nepokretnu imovinu u vlasništvu ovog para, a zbog navodno nevraćanja hipotekarnog kredita u iznosu od 150 hiljada evra.

Kuću koja se nalazi na atraktivnoj lokaciji, na ulazu u plažu 'Zamalin', zajedno su sagradili legendarni pevač Mišo Kovač i bivša misica Jugoslavije Anita dok su bili u braku još početkom osamdesetih godina prošlog veka, te su u sklopu nje otvorili i restoran. Nakon razvoda kuća je pripala Aniti i u njoj je jedno vreme živela i njihova ćerka Ivana.

Ispred kuće u Tribunju danas se pojavilo i vozilo hitne pomoći. Kako je objasnio Vinko Gulin, Anita Badurina ima ozbiljnih zdravstvenih problema, moguće je da se radilo i o predinfarktnom stanju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 21.02.2017.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track