KAD GA VIDI ZORICA, BIĆE SVAŠTA: Lepi Mića opet stiže na Farmu!
Foto: Damir Dervišagić

biće svađa garant

KAD GA VIDI ZORICA, BIĆE SVAŠTA: Lepi Mića opet stiže na Farmu!

Stars -
Osim Zorice Marković i Saške Karan, koje već imaju iskustva sa rijalitijima, ove sezone u „Farmi“ će se naći i Lepi Mića.

Bivši farmer dobio je tajni zadatak od zadruge koji mora da ispuni da bi stekao mogućnost da se takmiči. Pevač ne planira da se služi taktikom, biće onakav kakvog ga je publika i upoznala u prethodne dve sezone. Sledeće nedelje, Lepi Mića će se useliti na imanje u Lisoviću, a mnogim farmerima neće biti svejedno.

"Gledajte, pa ćete viditeti. Ne smem da pričam ništa. Mogu vam reći da se neću ponašati ništa drugačije od prošlog puta. Kakvog me je publika upoznala, takav sam. Ako uđem, biće zanimljivo, vrlo, ali stvarno ne smem da pričam ništa", bio je iskren Lepi Mića.

Podsetimo, na prošloj Farmi Zorica Marković i Lepi Mića su se žestoko posvađali da je čak izbegnuta ozbiljna tuča.

Naime, Zorica Marković, Lepi Mića i Ali King su se žestoko posvađali na imanju, pljuštale su uvrede na nacionalnoj osnovi, leteli su tanjiri da je produkcija morala da reaguje i sve troje su morali da sklone sa imanja. Čak je u toj velikoj frci neko povređen i odveden je kod lekara, prepričavaju farmeri.

Ali King diskvalifikovan iz rijalitija zbog incidenta, a Zorica Marković zbog zdravstvenih problema uzrokovanih incidentom je napustila imanje.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja