VLADINA MAMA: Strašno je što je moj sin tukao ženu!

Vera Stanojević osuđuje Vladimirov postupak, Žujovićeva saslušana

VLADINA MAMA: Strašno je što je moj sin tukao ženu!

Stars -
Majka voditelja televizije Pink kaže da je on napravio grešku, ali ističe da je i u ovoj situaciji uz svoje dete, na koje je uvek bila ponosna

Vera Stanojević, majka voditelja Vladimira Stanojevića, koji je u noći između ponedeljka i utorka udario suprugu Ana Mariju, u svojoj ispovesti za Kurir otkriva da osuđuje sina jer je digao ruku na ženu. I pored toga što smatra da je napravio veliku grešku, ona ističe da je Vlada uvek bio sin na koga se ponosila.- Ovo je veliki šok za mene i moju ćerku. Osim što sam sama bila potresena, morala sam da smirujem i njegovu sestru, koja se uspaničila i plakala. Prijatelji su nas odmah zvali da pitaju da li je to stvarno ili je neka nameštaljka - kaže gospođa Vera.Zvala prijuOna kaže da se tada čula s Ana Marijinom majkom.- Vladu nisam mogla odmah da dobijem na telefon, pa sam poslala poruku Ana Marijinoj majci, koja me je zatim pozvala i rekla mi da nije baš tako kako je predstavljeno. Rekla mi je da su se oni sukobili i potukli, a ne da je samo on nju tukao. Za mene je to bilo strašno. Kao da sam čitala neku knjigu u kojoj nijedan lik ne poznajem - kaže Vladina mama i priseća se:- Njih dvoje su za Božić dolazili u Trstenik i meni je ona delovala tako drago i ljupko. Verovala sam da planira nešto ozbiljnije s mojim sinom, da je rešila da se skrasi pored njega. O toj devojci znam samo ono što mi je on pričao i to koliko ju je voleo. Zato mi je sve ovo sada neverovatno. Vlada mi je priznao da je poslednje dve-tri nedelje imao određene sumnje i da one nisu nešto što on napamet priča, već da za sve to ima i dokaz. Te večeri se uverio da je sve u šta je sumnjao tačno i, kako mi je rekao, krenuo je da to raspravi s njom i da raskine - prepričava Vera razgovor sa sinom.Nema opravdanjaGospođa Vera kaže da za postupak njenog sina nema opravdanja.- To što se desilo je strašno i nipošto nije smelo da se dogodi. Iako me nikad nije slagao, morala sam da kontaktiram i s njenom majkom, da se uverim da joj je ćerka dobro. Imam i ja ćerku. Vlada je rastao uz svoju sestru i nikad se, čak ni u vrtiću, nije potukao, a kamoli udario žensko. Žena koja ga je čuvala pozvala me je da pita ko ih je napao, jer niko ne može da veruje da je Vlada nekog tukao. Uvek sam bila ponosna na svog sina i ovo mu je sad jedina mrlja - tvrdi Vera i naglašava:- Bez obzira na sve, ja tu devojku neću da pljujem, jer je ona mogla da bude majka mojih unučića. Nisam ni znala za tu njenu prethodnu vezu, Vlada mi o tome nije pričao, pročitala sam iz novina, on nju štiti. Samo mi nije jasno zašto se u medijima menja priča. Bila je prvo masnica ispod oka - da se razumemo, za mene je i to katastrofa - ali otkud sad da joj je polomljena i vilica?! - pita se gospođa Stanojević.

Nevažeći brakVLADA NE ODGOVARA ZA PORODIČNO NASILJEVlada Stanojević, kako saznajemo, neće moći da se tereti za porodično nasilje jer sa Ana Marijom Žujović u Srbiji nije verifikovao brak koji je sklopio u Las Vegasu. U našoj zemlji oni se ne vode kao bračni par, a za voditelja je olakšavajuća okolnost to što nisu živeli zajedno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track