FOTO UŽIVO SA GRANICA: Otvoren prelaz Bajakovo-Erdut, na Šidu i Batrovcima bez zadržavanja
Foto: Tanjug Tanja Valič

Kilometarske kolone prepolovljene

FOTO UŽIVO SA GRANICA: Otvoren prelaz Bajakovo-Erdut, na Šidu i Batrovcima bez zadržavanja

Društvo -
Za razliku od putničkog, teretni saobraćaj je u funkciji na Batrovcima, kolona kamiona je prepolovljena, ali je i dalje duga, pa se čeka više sati. Svi granični prelazi sa Mađarskom su otvoreni
1 / 4 Foto: Tanjug Tanja Valič

BEOGRAD) - Na graničnim prelazima sa Hrvatskom Batrovci-Bajakovo i Šid-Tovarnik putnička vozila prolaze bez dužih zadržavanja, preneo je Auto-moto savez Srbije (AMSS) jutrošnju informaciju Uprave Granične policije.

13.50 - Granični prelaz Bogojevo-Erdut sa Hrvatskom otvoren je danas u 13.15 časova, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). AMSS je ranije danas saopštio da na graničnim prelazima sa Hrvatskom Batrovci-Bajakovo i Šid-Tovarnik putnička vozila prolaze bez dužih zadržavanja, a kamioni na prelazu Batrovci čekaju 60 minuta. Svi granični prelazi sa Mađarskom su otvoreni, zadržavanja putničkih vozila traju do 30 minuta, dok teretna vozila na prelazu Horgošu čekaju više sati na izlazu iz zemlje

13.38 - Na graničnim prelazima sa Hrvatskom Batrovci-Bajakovo i Šid-Tovarnik putnička vozila prolaze bez dužih zadržavanja, a kamioni na Batrovcima čekaju oko sat vremena, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Prema podacima Uprave granične policije, kolone kamiona na graničnom prelazu Batrovci gotovo da nema, jer je zadržavanje za ovu kategoriju vozila palo na svega 60 minuta. Ostali granični prelazi sa Hrvatskom su i dalje zatvoreni. Svi granični prelazi sa Mađarskom su otvoreni, a zadržavanje putničkih vozila se kreće u intervalima do 30 minuta, dok se teretna vozila na Horgošu zadržavaju višesatno i dugo na izlazu iz zemlje.

Teretni saobraćaj je u funkciji na GP Batrovci, kolona kamiona je prepolovljena, ali je ona i dalje duga, a zadržavanja višesatna. Ostali granični prelazi sa Hrvatskom su i dalje zatvoreni, navodi AMSS.

Svi granični prelazi sa Mađarskom su otvoreni, zadržavanje putničkih vozila se kreću u intervalima od 15 do 20 min., dok se teretna vozila na Horgošu i Kelebiji zadržavaju višesatno i dugo na izlazu iz zemlje. Višesatna i duga zadržavanja teretnih motornih vozila su i na GP Sremska Rača sa Bosnom i Hercegovinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track