SRPSKI TIM POKUPIO PEHARE: Lalušić i Brkić pobednici Eduransa u Austriji!
Foto: Kurir

Rejn ekipa dominirala na mokrom asfaltu

SRPSKI TIM POKUPIO PEHARE: Lalušić i Brkić pobednici Eduransa u Austriji!

Auto -
Članovi našeg Lein rejsing tima osvojili prva mesta u Endurans - klio kupu, dok je u Seat leon kupu Lalušić bio treći, a Bulatović četvrti

Srpski tim bio je furiozan na trkačkom vikendu u Austriji! U svim klasama naši vozači pokupili su pehare. Srpski tim Lein rejsing sa Mladenom Lalaušićem, Dejanom Bulatovićem i Urošem Brkićem, i pored krajnje loših vremenskih uslova i intezivne kiše, uspeo je da se popne na podijum u svim klasama u kojima su učestvovali!

Ovo je najbolji rezultat jednog srpskog tima ove godine.

Mladen Lalušić nije krio svoje zadovoljstvo.- Jako samo ponosan ovim rezultatom. Dosta sam radio na sebi i na koncentraciji koja se traži u ovim trkama izdržljivosti. Sa Brkićem smo se dobro uhodali, iako su vremenski uslovi bili veoma teški, uspeli smo da dođemo do prve pobede u Clio Endurance Cupu. Nadam se da ćemo produžiti ovim tempom u budućnosti - optimista je Lalušić.

Urošu Brkiću ovo je druga trka sa Lein rejsing timom i jos veći uspeh.- Za mene će ovaj trkački vikend ostati u jako lepom sećanju jer smo nakon velikog rada uspeli da dođemo do pobede. Ovo je za mene bila prva trka u Clio Cupu i osim loših vremenskih uslova ne nosim nijedan drugi loš utisak sa staze. Mladen i ja smo funkcionisali bez greške i uz pravu timsku taktiku došli do najboljeg rezultata. Veoma sam ponosan što u Srbiju donosimo pobednički pehar i nadam se odličnim rezultatima i u budućnosti.

Veteran Dejan Bulatović, ako se u obzir uzmu mlađe kolege Brkić i Lalušić, takođe je bio na visini zadatka u Austriji. U trci za volanom tvinga osvojio je drugo mesto.- Završio sam sprint trku sa Seatom na 4. mestu, dok sam sa tvingom završio drugi. U tvingu je trka za mene bila veoma zanimljiva jer je to totalno drugačiji auto u odnosu na Seate koje smo vozili neposredno pre trke sa tvingom, ali ipak sam uz manje muke završio na drugom mestu.

Tokom drugog dana vikenda u Seat leon kupu Bulatović je zauzeo treće mesto, a Mladen Lalušić četvrto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track