OVAJ RECEPT MORATE IMATI Ramiza (39) u četvrtak imala 72 kg, posle 2 dana 5 kg manje, evo kako
Foto: Printskrin

Čudotvorna biljka

OVAJ RECEPT MORATE IMATI Ramiza (39) u četvrtak imala 72 kg, posle 2 dana 5 kg manje, evo kako

Život -
Odlučila sam da uvin čaj zamenim sa peršunovim i tako došla do rezultata. Sada sama sušim peršun koji nameravam da koristim i ubuduće

Peršun, biljka koju koristimo kao začin, ima magične moći. Njegova količina u jelima je uvek mala, zato nije dovoljna da pokrene izlučivanje nagomilane tečnosti iz tela. Američki lekar Džon R. Kristofer važio je za dobrog poznavaoca biljnih lekova. Često je svojim pacijentima savetovao peršun kao lek za bubrežne bolestiPeršun je odličan saveznik u borbi protiv urinarnih problema, bubrežnih oboljenja i jak diuretik. Kao lek može se koristiti korijen i listovi peršuna. Postoji mnogo recepata za pripremu čaja od peršuna, a mnogi su prezadovolji i uspeli su da skinu i višak kilograma.

"U četvrtak sam imala 72 kg, a dva dana posle pet kilograma manje. Nije reč o kilogramima, nego o nagomilanoj tečnosti koja ja napustila moje telo. Osećam se super lagano", rekla je Ramiza Terzimehić (39).

Ramizin recept je sasvim jednostavan. U ključalu vodu (oko litar) dodajte 5 velikih kašika iseckanog peršuna. Tečnost pustite da odstoji oko dvadesetak minuta, nakon toga čaj možete da procedite ili pijete zajedno sa iseckanim peršunom.

"Za čaj od peršuna sam se odlučila zbog problema sa bubrezima. Svi savetuju uvin čaj kod ovih tegoba. Od uvinog čaja sam osetila poboljšanje, ali tečnost je ostajala u telu. Odlučila sam da uvin čaj zamenim sa peršunovim i tako došla do rezultata. Sada sama sušim peršun koji nameravam da koristim i ubuduće", rekla je Ramiza.

Aura.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track