(VIDEO) Sin mu je dobio rak, otišao na operaciju, a otac je uradio nešto šokantno!
Foto: Nemanja Pančić

Spasen

(VIDEO) Sin mu je dobio rak, otišao na operaciju, a otac je uradio nešto šokantno!

Život -
Upravo to se nažalost desilo Patriku Guinanu iz Amerike čijem je osmogodišnjem sinu dijagnostifikovan redak oblika raka kože

Rak je najcrnja dijagnoza koju možete da čujete kada odete na lekarski pregled. Jedina gora vest koju možete da primite je da vaše dete boluje od ove opake bolesti. Ipak, ovaj otac se nije predavao i odlučio se na veoma neobičan potez.

Upravo to se nažalost desilo Patriku Guinanu iz Amerike čijem je osmogodišnjem sinu dijagnostifikovan redak oblika raka kože. Naime, na mestu gde je dečak povredio ruku, njegov otac je uskoro primetio formiranje kraste koja nikako nije htela da prođe.

Odveo je sina kod lekara, ali niko nije bio siguran šta je u pitanju. Tek nakon nekoliko biopsija koje su morali da pogledaju stručnjaci u nekoliko klinika, dijagnoza je bila konačna.

Dečak je odmah operisan, a Patrik je iskoristio priliku da čitavu intervenciju snimi. Deo na kome se vidi splet tkiva, mišića i kapilara ruke mališana okačio je na Jutjub kako bi svi mogli da vide kako ruka zapravo funkcioniše.

Komentari su pokazali da je bilo onih koji su mislili da je ovakav potez morbidan i jako neukusan. Patrik kaže da mu je ideja bila da svima koji se suočavaju sa ovom bolešću olakša teret i da, na način koji neko može smatrati i interesantnim, pokaže da operacija nije ništa strašno, a da je izlečenje i više nego moguće. Patrikov sin sad je dobro i potpuno je izlečen.

http://www.youtube.com/watch?v=8biNUlWM56Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track