(FOTO) A OVO MALO PRASE JE OTIŠLO... Poklonila svojoj prijateljici amputirani nožni prst
Foto: Tumblr

Bizarno

(FOTO) A OVO MALO PRASE JE OTIŠLO... Poklonila svojoj prijateljici amputirani nožni prst

Ludi svet -

Društvene mreže više uopšte ne mogu da nas iznenade, ali ono što je učinila jedna korisnica Tumblr-a je potpuno šokiralo sve koji su videli njenu objavu.

Ljudi svašta poklanjaju svojim voljenim osobama ali to su obično konvencionalne stvari poput cveća, bombonjera, slatkiša, ali i nakita. Pomenuta korisnica Tumblr-a je drugoj devojci poslala ni manje ni više nego svoj nožni prst.

Ono što je još čudnije, jeste da je nova vlasnica bizarnog poklona obećala da će njeno "malo prase" iskoristiti kao privezak za ogrlicu.

"Pre neki dan stigao mi je na adresu veoma specifičan poklon. U pitanju je amputirani prst. Pronašla sam rešenje, stavila sam ga u teglu, a onda ću ga verovatno iskoristiti kao privezak. Drago mi je što je Hejli imala poverenja u mene. Veoma sam uzbuđena zbog ovoga", napisala je Lana.

Foto: Tumblr printscreen
Foto: Tumblr printscreen

Hejli je prst amputirala pre skoro deset godina, kako neki navode, iz zdravstvenih razloga. Ipak, ona ga je čuvala sve do ovog momenta.

"Znam da deo mene ne može biti u boljim rukama. Znam da ćeš brinuti o mom malo prstu. Cenim to više nego što možeš da zamisliš", rekla je Hejli.

(Distractify.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track