OVE FOTOGRAFIJE SU SVET OSTAVILE BEZ REČI: Zar se u ovom trenutku pravi selfi?

BIZARNO

OVE FOTOGRAFIJE SU SVET OSTAVILE BEZ REČI: Zar se u ovom trenutku pravi selfi?

Ludi svet -
Neki ljudi baš ne znaju da izaberu vreme i mesto kada će napraviti selfi

Dok ceo svet sa veliko pažnjom prati talačku krizu u Sidneju, neki su u svemu ovom prepoznali priliku da naprave nekoliko selfi fotografija.

Naime, naoružan napadač drži tridesetak taoca u jednom kafiću koji se nalazi u središtu Sidneja, a snimci lokalne televizije pokazuju da su neki od njih prisiljeni da u izlogu drže crnu zastavu sa belim arapskim natpisom.

Međutim, čini nam se da ovu situaciju ne doživljavaju svi podjednako ozbiljno, pa su se tako na društvenim mrežama pojavile brojne fotografije turista i građana Sidneja koji su odlučili da ovaj trenutak ovekoveče na neprimeren način.

Tri nasmejana prijatelja privukla su posebnu pažnju medija i korisnika društvenih mreža koji su jednoglasno osudili njihove postupke.

"Ne odlazite kući i nemojte grliti ljude koje volite jer ste zahvalni što se niste zatekli u ovoj talačkoj noćnoj mori... Idite na mesto incidenta i snimite selfie", napisao je sarkastično jedan korisnik dok su drugi dodali: "Grozno, imaju li osećanja? Ljude drže taocima, a jedino što oni mogu je snimiti selfie", "Volim selfije, ali je li ovo u redu?" i "U što se ovaj svijet pretvorio? Nevjerojatno", neki su od natpisa pored fotografija.

(Index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track