(VIDEO) UZNEMIRUJUĆE SCENE SMRTI KRISA KORNELA: Ovaj snimak je potresao javnost i niko ne može da objasni jednu stvar!
Foto: Profimedia

JEZIVO!

(VIDEO) UZNEMIRUJUĆE SCENE SMRTI KRISA KORNELA: Ovaj snimak je potresao javnost i niko ne može da objasni jednu stvar!

Pop kultura -

Policija Detroita objavila je fotografije iz hotelske sobe Krisa Kornela koje su nastale nakon njegove smrti. Na objavljenim slikama ne vidi se telo preminulog muzičara, ali se vidi omča, krv na podu kupatila, pilule i gitara.

Nepoznato je otkud toliko krvi, s obzirom na to da se muzičar ubio vešanjem. Policija je objavila i izjavu Kornelovog čoveka iz obezbeđenja koji ga je pronašao u kupatilu, nakon što je njegova supruga rekla da je Kris zvučao loše preko telefona.

foto: Profimedia

"Ušao sam unutra i video da su vrata kupatila bila delimično otvorena i mogao sam da vidim njegova stopala", rekao je Martin Kirsten policiji.

On je dodao da je skinuo omču sa njegovog vrata pokušavajući da ga oživi. Ubrzo je stiglo nekoliko medicinskih stručnjaka, ali je muzičar proglašen mrtvim. Rezultati autopsije su pokazali da lekovi koji su pronađeni u njegovom telu nisu doprineli smrti, a toksikološki nalazi pokazali su da je u telu Kornela bilo sedam različitih lekova, uključujući veliku dozu leka protiv anksioznosti. Prema mišljenju stručnjaka, ovi lekovi nisu doprineli smrti muzičara.

Njegova supruga Viki je pre mesec dana izjavila da smatra da su lekovi razlog zašto se muzičar odlučio na samoubistvo, jer zbog pilula nije bio svestan šta radi.

(Kurir.rs, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track