KARDAŠIJANKA PRED KAMERAMA SAZNALA DA JE NJEN DEČKO NAPRAVIO DETE DRUGOJ: Došli smo da snimimo nešto i tad je izašla vest
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

RAZVOJ DRAME ĆEMO GLEDATI NA EKRANIMA

KARDAŠIJANKA PRED KAMERAMA SAZNALA DA JE NJEN DEČKO NAPRAVIO DETE DRUGOJ: Došli smo da snimimo nešto i tad je izašla vest

Pop kultura -

Producentkinja novog šoua "The Kardashians" progovorila je o trenutku kad je Kloi saznala za prevaru svog dečka, Tristana Tompsona, pred upaljenim kamerama.

"U tom trenutku naša ekipa je bila tamo. Došli smo da snimimo nešto rano ujutru i ta vest je izašla. Imamo taj trenutak snimljen", rekla je producentkinja Danijela King za US Weekly.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

Prošle godine Daily Mail je otkrio da je protiv NBA košarkaša podignuta tužba za utvrđivanje očinstva nad dečakom. Sudski dokumenti otkrili su da je trenerka Marali Nikols tužila Tompsona i tražila da izdržava njihovo dete, te da joj nadoknadi medicinske troškove i druge troškove vezane za trudnoću.

"Znam da je publici to teško da shvati i da misle da smo se vratili nešto da snimimo, ali toliko je autentičnih trenutaka snimljeno samo zato što smo većinu vremena bili u kući. Skoro uvek je neka kamera radila", pojasnila je producentkinja.

DNK test kasnije je potvrdio da je Tompson otac dečaka, a on se javno izvinio Kloi, s kojom se u to vreme tek pomirio.

Nikols je u nedelju s petomesečnim sinom Teom proslavila svoj prvi Majčin dan. Njen predstavnik za medije rekao je da su dan proveli s "voljenim osobama". U ponedeljak je na Instagramu napisala da je majčinstvo najveći blagoslov.

"Reči ne mogu da izraze koliko te volim, biti tvoja mama moj je najveći blagoslov", podelila je sa svojih 217 hiljada pratilaca na Instagramu.

U tužbi je navedeno da je Tompson želeo da prekine trudnoću, rekao joj da ne planira da učestvuje u detetovom životu, te je pokušao da je podmiti. U decembru je košarkaš podneo tužbu kojom je želeo da spreči Nikols da s medijima deli detalje njihovog odnosa. U januaru je pak morao na Instagramu da potvrdi da je dobio treće dete.

"Danas je DNK test potvrdio da imam dete s Marali Nikols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke", napisao je.

"Sada kada je utvrđeno očinstvo, radujem se zajedničkom odgoju našeg sina. Iskreno se izvinjavam svima koje sam povredio ili razočarao", poručio je.

Zatim je direktno razgovarao s Kloi, s kojom je bio u romantičnoj vezi u vreme kada je začeo dete s Nikols, u martu 2021.

Nikols je ranije ispričala da su ima seks nakon proslave njegovog rođendana u Hjustonu. Samo nekoliko sati pre nego što se susreo s Nikols, Tompson je na Instagramu izjavljivao Kloi svoju ljubav.

Tompson i Kloi Kardašijan u vezi su, s nekoliko prekida, bili od 2016. godine, a zajedno imaju četvorogodišnju ćerku Tru. Osim toga, košarkaš ima petogodišnjeg sina Prinsa s manekenkom Džordan Krejg.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track