Najpoznatija debeljuca Holivuda smršala 20 kilograma
Foto: Profimedia

Odlučila se za dijetu

Najpoznatija debeljuca Holivuda smršala 20 kilograma

Pop kultura -
Melisa Mekarti zgleda da je odlučila da se okrene dijeti, iako je više puta izjavila da je protv toga

Melisa Mekarti (44), najpoznatija debeljuca Holivuda, u poslednje vreme izgleda mnogo mršavije nego ranije. Kruže glasine da je ona smršala 20 kilograma, a kada se u nedelju pojavila na crvenom tepihu u opuštenoj, sportskoj kombinaciji zaista je izgledala znatno tanje.

Glumica je blistala od sreće u nedelju na događaju u Santa Monici, i izgledala je vidmo mršavije dok je nasmejano pozirala fotografima. Društvo jopj je pravio suprug Ben Falkone, kom njene obline ni najmanje ne smetaju. Ipak, izgleda da je glumica posle svega odlučila da se okrene dijeti, iako je više puta izjavila da je protv toga.

"Mogla bih da jedem zdravije, mogla bih da pijem manje. Trebalo bi naučim strani jezik i više da vežbam, ali uvek pomislim "Ma, mogao bi sutra da me udari autobus", izjavila je ona letos.

Iako je uvek branila buce, ona je priznala da joj višak kilograma često zadaje poteškoće, posebno kada pokušava da nađe odgovarajuću haljinu.

"Kada odem u kupovinu, uglavnom se vratim razočarana. Pre nekoliko godina nisam mogla da nađem dizajnera koji bi mi napravio haljinu za Oskara. Pitala sam pet ili šest poznatih dizajnera, i svi su rekli ne", otkrila je glumica.

Žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track