MIŠEL RODRIGEZ TEŠKO PODNELA SMRT POLA VOKERA: Poludela sam, imala sam stalno seks!
Foto: Profimedia

Emotivno

MIŠEL RODRIGEZ TEŠKO PODNELA SMRT POLA VOKERA: Poludela sam, imala sam stalno seks!

Pop kultura -
Mislila sam da ništa ne može da me natera da se ponovno osećam živom, pa sam se forsirala jače i jače. Putovala sam i imala stalno seks. Pokušala sam da ignorišem sve što sam tada osećala, priznala je glumica

Glumica Mišel Rodrigez, jedna zvezda filmova "Brzi i žestoki", iskreno je progovorila o tome kako se, sve do sada, nosila sa smrću Pola Vokera, njenog prijatelja i kolege.

"Zapravo sam stalno ludovala, puno. Poludela sam, ponašala sam se kao ludak", priznala je Rodrigezova, koja je prošle godine bila u vezi s modelom Karom Delevinj i kratko sa Zekom Efronom.

"Mnogo stvari koje sam radila prošle godine nikada ne bih napravila da sam bila pri svojoj pameti", rekla je Mišel u intervjuu.

"Mislila sam da ništa ne može da me natera da se ponovno osećam živom, pa sam se forsirala jače i jače. Putovala sam i imala stalno seks. Pokušala sam da ignorišem sve što sam tada osećala", priznala je Mišel koja je prošle godine i otvorila Instagram pa na njemu često objavljivala fotke iz raznih delova sveta.

O Polu je rekla da je vrlo dubokouman i da je potrošila mesece pokušavajući shvatiti razlog zbog koga je tako rano napustio.

"Mogla sam da ga vidim samo jednom u dve godine i opet da budem oduševljena što je neko dubokouman kao ja, neko ko može toliko duboko da voli", ispričala je glumica i dodala da se u jednom trenutku zapitala: "Dobro, zašto sam ja ovde? Zašto je otišao bez mene?"

Ipak, oporavak joj je došao, naizgled, neočekivano."Samo sam se probudila jednog jutra s iskrenim poštovanjem prema životu. Rekla sam sebi: Mišel, prestani se je..no sakrivati. Suoči se. I odjednom sam se oporavila i počela sam opet da budem produktivna", rekla je Rodrigezova.

(Hot.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track