PRLE SE OPORAVLJA: Gaga Nikolić u bolnici gleda filmove!
Foto: Zorana Jevtic

Sve mu bolje

PRLE SE OPORAVLJA: Gaga Nikolić u bolnici gleda filmove!

Pop kultura -
Otkako se oseća bolje, svakog dana odgleda po nekoliko filmova i ne propušta informativne emisije

Poznati glumac Dragan Nikolić napustio je Vojnomedicinsku akademiju kako bi rođendan proslavio kod kuće, ali je nedavno ponovo smešten u bolnicu kako bi lekari pratili njegovo zdravstveno stanje.

Gaga se oseća bolje, a u svom bolničkom apartmanu odmara se tako što gleda televiziju."Dragan je neko ko mnogo voli filmove, pa nije za džabe snimio toliko filmskih ostvarenja. Otkako se oseća bolje, svakog dana odgleda po nekoliko filmova. Ono što ga takođe interesuje jesu vesti, pa obavezno prati informativne emisije. Uopšte nije zahtevan, lepo se ispriča sa sestrama i lekarima i jedva čeka da napusti kliniku", ispričao je za izvor blizak glumcu."Kada je Gaga primljen na VMA, svi su pričali o tome i to malo smeta njegovoj porodici. Njegova želja je bila da 72. rođendan proslavi kod kuće i tako je i učinjeno. Nakon toga je ponovo primljen na VMA, i to na zahtev njegove supruge Milene. Ona se veoma plaši za njegovo zdravlje i kako se ne bi plašila da će mu pozliti kod kuće, složili su se da se vrati u bolnicu kako bi lekari brinuli o njemu. On svakodnevno priča o tome kako želi da se što pre vrati svom poslu", rekao je dobro obavešteni izvor Alou.

Foto Dado Đilas
Foto Dado Đilas

Podsetimo radi, Dragan Nikolić je zbog zdravstvenih problema nekoliko dana proveo u Kliničkom centru, gde je o njemu brinuo najbolji tim lekara. Njegova supruga Milena je sve vreme brinula o njemu, kao i njegovi prijatelji. Kako se pisalo, Dragan će nastaviti sa svojim poslovnim angažmanima čim se oporavi, a jedan od njih je i snimanje emisije „Milioner“, čiji je voditelj.

Fonet
Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track