U ŠKOLI SU JE PONIŽAVALI: Glumica napisala emotivno pismo SAMOJ SEBI i rasplakala sve!
Foto: Profimedia

HRABRO

U ŠKOLI SU JE PONIŽAVALI: Glumica napisala emotivno pismo SAMOJ SEBI i rasplakala sve!

Pop kultura -

Krisi Mec, zvezda serije "This Is Us" napisala je ohrabrujuće pismo sebi iz perioda kada je bila tinejdžerka, a kako kaže, ono je obavezno gradivo za ljude sa nedostatkom samopouzdanja.

Za specijalno izdanje magazina Pipl, ona je napisala pismo samoj sebi u tinedžerskim godinama, a dok ga je naglas čitala lile su joj suze niz oči.

"Možda ovo ne razumeš sada i možda nećeš razumeti ni kada budeš imala 36 godina dok ostvaruješ svoje snove, ali moram da ti kažem nešto. Ti si podjednako važna i lepa kao Ejmi, najzgodnija navijačica u tvojoj školi. Suprotno pravilima koja su ti prodavali, život nije takmičenje. Prestani da se upoređuješ sa bilo kim i bilo čim", napisala je Krisi koja je sama prošla teške scene u školi od strane društva koje ju je odbacivalo.

Krisi je ipak prepuna pozitivne energije koja joj je pomogla da se probije u Holivudu uprkos svom izgledu. Štaviše, ove godine je objavila i da je u srećnoj vezi sa kamermanom Džošom Stensilom.

"Svi smo na nekom ličnom putu i ti si vozač. Nikada ne zatvaraj srce i nikada ne sklanjaj pogled s tog vetrovitog puta koji osvajaš hrabrošću da budeš ono što jesi", rekla je.

foto Profimedia
foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track