Igra koju smo svi sa nestrpljenjem čekali

Grand Theft Auto V

Igra koju smo svi sa nestrpljenjem čekali

Tech -
Grand Theft Auto V, trenutno najpopularnija igra, koja pleni pažnjom, i kojoj nije potrebno posebno predstavljanje. Ovo je bez sumnje igra koju smo svi sa nestrpljenjem iščekivali

Saznajte zašto je naslov GTA V zaradio 800 miliona dolara prvog dana prodaje. Pored verzija za PS4, PS3 i Xbox, dugo odlagana verzija igre za PC je najzad stigla i u prodaji je u Gigatron prodavnicama.

Grand Theft Auto V, trenutno najpopularnija igra, koja pleni pažnjom, i kojoj nije potrebno posebno predstavljanje. Ovo je bez sumnje igrakoju smo svi sa nestrpljenjem iščekivali.

Najbitnije od svega, Rockstar je unapredio PC verziju igre, pa igrači mogu da očekuju veliki broj unapređenja na PS4 verziji u odnosu na staru verziju, veću rezoluciju, kvalitet grafike, veću gustinu objekata i dešavanja, kao i podrška za 4K rezoluciju.

Grand Theft Auto V je prva GTA igra koja ima više od jednog glavnog junaka. Ukratko, tu su Majkl, Frenklin i Trevor, i njihove priče su isprepletane u zamršeno klupko nasilja, kriminala, prijateljstva i izdaje. Pored glavnog toka priče, igra obiluje sporednim aktivnostima i velikim brojem vozila u igri. Poslednja generacija ove igrice se znatno razlikuje od prethodnih verzija po odsustvu klaustrofobije koja nastaje zbog solitera i gradskih ulica. Ova igra vam ne može biti dosadna jer, kako navode proizvođači, raspolaže sadržajem za minimum sto sati igranja.

Za više informacija posetite http://www.gigatronshop.com/akcije/gta_v_-_dugo_ocekivani_naslov_je_stigao-1921 ili pozovite besplatan call center na broj 0800 30 40 50.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track