(FOTO) SLALA JE DEČKU SEKSI FOTOGRAFIJE: Jedan detalj je otkrio da ga devojka vara!
Foto: Profimedia

Zaočio je nešto

(FOTO) SLALA JE DEČKU SEKSI FOTOGRAFIJE: Jedan detalj je otkrio da ga devojka vara!

Žena -

Devojka je otišla na službeni put, pa je rešila da svom dečku probudi maštu seksi slikama. Međutim, nije sve bilo po planu.

Džeki je svom dečku slala slike iz hotelske sobe, ali ono što nije primetila je da se na slici vidi jedan detalj. Po njemu je njen dečko otkrio da ga ona vara.

Reddit

Ona je otišla na poslovni put, a svom dečku je rekla da na putovanje ide sama. Na jednoj fotografiji se u uglu nalazio kofer, a njen dečko odmah je prepoznao da ona nema takav putnički kofer.

Reddit
Reddit

Kada je pitao koji joj je broj sobe i da li je sama na putovanju, ona mu je rekla da jeste i dala broj sobe, ali onda je usledio još veći šok.

Osoblje hotela mladiću je reklo da njegova devojka Džeki nije prijavljena u njihovom hotelu.

Reddit
Reddit

"Pitao sam da li je Tom prijavljen i oni su me prespojili s tvojom sobom. Ne mogu da verujem da misliš da sam toliko glup", napisao joj je dečko kada je otkrio istinu i nastavio:

Reddit
Reddit

"Otišla si na put sa šefom, a meni si rekla da ideš sama. Znao sam da se nešto događa između vas. Kada se vratiš sve tvoje s.anje će te čekati u kantama za smeće ispred stana", napisao joj je razočarani dečko.

Reddit
Reddit

(reddit)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ovih 5 stvari momci OBAVEZNO PROVERAVAJU NA VAŠEM FEJSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track