NE BACAJTE VODU OD KROMPIRA, IZNENADIĆETE SE KOLIKO JE ZDRAVA ZA VAŠU KOSU: Jača, sprečava opadanje i pospešuje njen RAST!
Foto: Profimedia

lako je

NE BACAJTE VODU OD KROMPIRA, IZNENADIĆETE SE KOLIKO JE ZDRAVA ZA VAŠU KOSU: Jača, sprečava opadanje i pospešuje njen RAST!

Žena -

Želja svih žena je da imaju dugu i zdravu kosu, jer se na nju posmatra kao na odraz ženske lepote. Međutim, sve žene znaju da im jaka i duga kosa neće porasti preko noći.

Kako bi kosa bila lepa i duga, potrebno je da svakodnevno utiču na zdravlje kose putem prirodnih namirnica, kako bi postigle brži rast kose.

krompir, proklijali krompir
foto: Shutterstock

Donosimo vam tri prirodna proizvoda za brži rast kose.

Voda od krompira

Voda od krompira sadrži sastojke koji jačaju kosu, sprečavaju opadanje i pospešuju njen rast. Krompir je bogat hranljivim materijama koje su blagotvorne za kosu, i sa ovim prostim trikom uspećete da poboljšate rast kose. Jedino što treba da uradite je da prokuvate koru krompira u većoj količini vode, ostavite da odstoji, a zatim kosu isperete ovom tečnošću.

Belance

Belance je bogato vitaminima i proteinima koji značajno utiču na rast kose. Kako biste iskoristili njegove prednosti, odvojite belance od žumanceta i umutite ga, zatim ga nanesite na celu kosu i ostavite da deluje 20 minuta. Nakon toga kosu isperite.

Jaje, Ljuska, Belance, žumance
foto: Profimedia

Ulje jojobe

Jojobino ulje ima strukturu molekula sličnu eteričnim uljima za negu kože, te se prema tome koristi za hidriranje i jačanje kose, naročito ako je kosa slaba, tanka i sklona krzanju. Svoj omiljeni regenerator pomešajte sa malo ulja jojobe, a takođe možete jojobino ulje nanositi direktno na kosu.

Online kupovina, Hangar, Technostore, Styler, Kosa, Frizura, Talasi, Kovrdže, Sniženje
foto: Profimedia

Kurir.rs/Krstarica/M.M.

BONUS VIDEO:

00:04

STOMAK DO ZUBA, ŠLIC OD KUKA! Trudna Luna Đogani pozirala u NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU, sevaju GOLA NOGA i BUJNO POPRSJE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track