DA LI JE ZVERKA ILI DOBAR HERI: Koju ulogu iz "Seks i grada" igra vaš frajer?
Foto: Profimedia

Pronađite svog tipa

DA LI JE ZVERKA ILI DOBAR HERI: Koju ulogu iz "Seks i grada" igra vaš frajer?

Žena -
Hajde dame, budite iskrene, sa kojim tipom se zabavljate?

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Cosmopolitan Serija "Seks i grad" ne samo da nas je oduševila modnim trendovima, pričom o prijateljstvu, već i ljubavnim lekcijama! Prateći život Keri, Samante, Mirande i Šarlot upoznali smo razne tipove muškaraca i zato smo rešili da vam predstavimo najupečatljivije tipove. Kažite nam u koji od ovih tipova možete da svrstate svog frajera?Mr. Big (Zverka) Veza koja liči na igru mačke i miša, možda se čini kao da nema sudbinu. Vaše prijateljice verovatno ne mogu ni pohvatati sva ta događanja na vašem ljubavnom planu - malo ste zajedno, malo niste, malo ste samo prijatelji s određenim privilegijama i tako u krug. Ovakvi odnosi su zaista iscrpljujući i oduzimaju puno vremena i energije, ali ono što je bitno je da se uvek vraćate jedno drugom. Ako želite stabilnu vezu, pomirite se s nekim njegovim manama koje vas muče. Da ga promenite nećete, a ako se ludo volite i ako ne možete zamisliti život bez njega, prihvatite i uživajte.Stiv BrejdiStiv nije super uspešan, nije super zgodan, ali je muškarac koji će za vas učiniti sve. Stiv je izvrstan primer kako u životu ne treba na prvu loptu odbaciti nešto što na prvi pogled ne deluje privlačno. Sigurni smo da postoji hrpa frajera koje biste na prvi pogled osudili i odbili. Pogrešno! Jer možda biste njemu bili ceo svet i osećali se kao najpoželjnija žena na svetu!Džek BurgerOvog frajera odlučili smo da spomenemo iako on toga nije vrijedan (znate i same ako ste pomno pratili seriju). Ali želimo da njegov profil bude škola svima koje nalete na takve. Osoba koja je toliko nesigurna u sebe i toliko zavidna da se ne zna radovati tuđim uspesima ne treba imati mesta u vašem životu. Kraj priče!

EjdanOn uvek igra po pravilima, o čemu god se radilo. U principu je dečko za poželeti. Uvek će biti tu za vas, spreman da vam pomogne u nevolji, ali i osobama koje su vama bitne. Nikada vas neće izneveriti ili prevariti. Dobrica na kvadrat! Ali možda je upravo u tome problem! Ženama su opasni momci umesto ovih dobrica. Međutim, ako ste imali sreće da naletite na svog Ejdana, igrajte pametno i po pravilima. Jer uz njega vam u životu ništa neće nedostajati. Osim možda malo uzbuđenja, ali hej, ne možete imati baš sve!Aleksandar PetrovskiIako se možda na prvi pogled čini kao savršen frajer koji može i želi da pruži sve, razmislite koliko je to zapravo istina. Jeste li spremni da sa nekim provedete život i da se odreknete stvari koje jako želite - poput dece koju on više ne želi? Ako vas zaista voli, nikada ne bi tražio da birate između njega i dece zar ne? On je zapravo egocentrik koji je sam sebi najbitiniji i od takvog momka treba pobeći glavom bez obzira.Ričard VrajtOpasno šarmantan, perverznog uma, uvek spreman na seksualne igrice i eksperimente. Možda vas baš to privlači, ali možda takva osoba i nije najsavršeniji izbor za ozbiljnu vezu. Ako vam šesto čulo govori da se poigrava s vama, razmislite odmah o raskidu. Pogotovo ako znate da vam pre toga nije bio veran. Ako je to učinio jednom, vrlo je verovatno da će to učiniti opet.Trej MekdugalPomirite se na vreme s činjenicom da će njemu uvek najvažnija žena na svetu biti njegova mama. Koliko god bilo lepo što poštuje svoju majku, neki oblici ponašanja su ipak malo previše. Sigurno ne želite da budete u vezi s njegovom mamom, a ukoliko ostanete u vezi s ovim frajerom, upravo to vas i čeka.Heri GoldenblatOn je poslovno uspešan, financijski stabilan, pomalo smotan i ne previše zgodan, ali je spreman da se maksimalno trudi kako bi vas svaki dan osvajao. Cenite ovakvog frajera i jednom kad ga nađete nemojte dopustiti da vam sklizne iz ruku!

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte još:9 stvari koje vam PRAVI muškarac nikada neće uraditi4 tipa muškaraca od kojih ODMAH treba da pobegneš6 situacija koje pokazuju da ste u ODLIČNOJ veziEvo kako da razlikujete pravog od pogrešnog momkaFantastično: Diznijeve princeze kao junakinje serije "Sex i grad"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track