ISPOVEST PREVARENE ŽENE: Striptizeta mi je prvo otela oca, a kada je umro, bacila se na mog muža
Foto: Profimedija

Dva puta joj slomila srce

ISPOVEST PREVARENE ŽENE: Striptizeta mi je prvo otela oca, a kada je umro, bacila se na mog muža

Žena -
Prvo je Viki zavela Džekinog oca Džorža koji je ostavio svoju suprugu posle 30 godina braka, a zatim je zavela i njenog supruga Čarlsa

Potpuno slomljena Džeki Lov (49) iz Škotske u neverovatnoj ispovesti tvrdi kako je striptizeta Viki Lorimer (43) pre 20 godina razorila njenu porodicu zazvevši njenog oca Džordža, koji je zbog svega ostavio suprugu, Dželinu majku, Irenu, a nedavno joj je život uništila drugi put tako što joj je ukrala muža!Prvi joj je put srce slomljeno pre više od 20 godina kada je Viki započela aferu sa Džordžom, koji se u nju toliko zaljubio da se posle 30 godina braka razveo od supruge Irene. Iako joj Irene nikada nije oprostila, Džeki i Viki su zakopale ratnu sekiru i jedna drugu tešile kada je Džordž 2012. godine umro od raka pluća.

Međutim, Džeki sada kaže da joj je život uništen drugi put, a za sve je ponovno kriva Viki, koja je ovoga puta otela Džekinog muža Čarlsa.

"Ne mogu da verujem šta mi je učinila. Bilo je dovoljno da nam je razorila porodicu 1994. godine. Mama nikad to nije prebolela, ali ja sam pre svega zbog tate, kada sam shvatila da je njihova veza ozbiljna, popustila i prihvatila Viki. A evo kako mi se odužila. Baš je zla", ispričala je Džeki.

"Ovo mi je doslovce iščupalo srce. Pa zašto ne nađe svog frajera, nekoga ko već nema ženu?, u neverici je nesrećna žena.

Njeni su roditelji, inače, bili standap komičari i uglavnom su nastupali po muškim klubovima, pre nego što bi na na scenu izašle striptizete. Tako su i upoznali Viki.

Jedne večeri je Džeki zatekla Viki kako sedi s Džordžom za stolom i imala je osećaj da između njih dvoje postoji nekakva hemija koja je već prerasla u aferu. Viki je tada imala 20 i nešto godina, a Džordž 47.

Džeki je odmah pitala Viki šta se dešava, ali je striptizeta sve demantovala, Ubrzo posle toga otac je priznao odselio se, prvo u stan, a zatim kod Viki. Mama je bila van sebe. Obožavala je Džordža i nije mogla da veruje da bi napustio nju i porodicu. Nikada nije prebolela to. Pred njom je bila velika karijera, ali nakon toga sve se urušilo", ispričala je Džeki.

"Petnaest meseci pošto je tata otišao, imala je tešku saobraćajnu nesreću, pala je u komu iz koje se probudila nakon devet nedelja. Zadobila je povrede mozga i nikada se u potpunosti nije oporavila. Mislim da se slupala jer je još bila van sebe zbog bračnog kraha. Kada je izašla iz bolnice, mogla je da hoda samo uz pomoć hodalice", priseća se Džeki.

"Iako smo ja i trojica braće bili besni na tatu, voleli smo ga te smo se i dalje družili s njim. Deset godina posle on i Viki su se venčali i mi smo to prihvatili. Čak sam im otišla na venčanje i pustila sam Viki da mi dođe u kuću. Redovno sam posećivala nju i tatu", priča Džeki.

Džordžu su u oktobru 2011. dijagnostikovan rak pluća. "To je bila prva faza zbližavanja sa Viki. Bila je slomljena i obe smo se počeli da se suočavamo s realnošću da ćemo izgubiti Džordža. Bilo joj je jako teško pa sam im dolazila i kuvala im", kaže nesrećna žena.

"Kada je sa 65 godina Džordž umro u aprilu 2012, Džeki i Viki su tešile jedna drugu. "Obe smo tugovale i pustila sam je u svoj život. Pomagala sam joj jer me je tata zamolio. Bilo ga je strah da se neće snaći finansijski. Pomogla sam joj da reši kredit tako da može zadržati kuću. Dušu sam joj otvorila i postale smo nerazdvojne. Izlazile smo, zajedno ručale, išle u šoping. Stvarno smo bile bliske. I onda se ovo dogodilo...", navodi Džeki.

Tri godine nakon očeve smrti, Džeki se mora nositi s činjenicom da joj je Viki otela muža Čarlsa (45)."Nikakvog upozorenja nije bilo. Tri nedelje pre Božića prošle godine 4. decembar Čarls mi je rekao da me napušta. Kazao je da nije srećan sa mnom, što je bilo prvi put da mi to kaže. Dodao je da mu nije žao nijednog trenutka sa mnom i da će me uvek voleti", priča Džeki.

"Volela sam Čarlsa. Sve bih za njega učinila. Ceo se moj život vrteo oko njega, naše 18-godišnje hendikepirana ćerke i mog sina iz prethodnog braka. Ceo je moj život bio posvećen njihovoj sreći", priča Džeki.

Kaže da je prvi put primetila da se između Viki i Čarlsa nešto događa kada se Viki opekla dok je pokušavala da naučiti da guta plamen. Džeki je znala kako se to radi i pokušala je da objasni Viki da sve radi krivo, ali ona se svejedno opekla i završila je u bolnici.

"Odvezla sam je u bolnicu, a kada je pet dana posle izašla, po nju je došao Čarls. Otada se nešto promenilo. Viki je počela da flertuje sa njim, nabijala mu je grudi u lice i stalno se cerekala. Rekla sam mu da se ona pali na njega, ali on mi je rekao da govorim gluposti. Kada mi je nekoliko dana posle rekao da odlazi, pitala sam ga da li je to zbog Viki, a on je rekao ne. Beskičmenjak mi je lagao o svemu nedeljama jer ga je očito bilo sramota da prizna. A onda sam u sitnim satima jedne nedelje u februaru od nje dobila poruku poslatu s njegovog mobilnog telefona koja je glasila: "Poljubi me u dupe, Viki", govori ogorčena Džeki, koja sada jedva čeka razvod.

"Kerka mi je slomljena. Nedostaje joj otac i verovatno se oseća kao što sam se i ja osećala kada mi je ova ukrala tatu. Čarls mi se gadi, natrpala sam svu njegovu odeću u torbe i izbacila je, čak sam se rešila dušeka sa našeg zajedničkog kreveta. Nema više ni posteljine. Naprosto nisam mogla da podnesem misao da spavam na krevetu koji smo delili. U oktobru bi nam bilo 25 godina braka, a sada mi je zlo i od same pomisli da bi se mogao pojaviti pored mene", kaže Džeki.

"Požaliće zbog svog izbora, a što se tiče Viki, ne bih joj dala ni da mi pertle zaveže", zaključila je Džeki.

Nismo uradili ništa lošeČarls je rekao da neće da komentariše situaciju da ne bi bilo još gore, ali insistira da se u avanturu sa Viki upustio tek pošto je otišao od Džeki.

"Nismo uradili ništa loše. Viki je udovica, a ja sam napustio Džeki. Nisam je napustio zbog Viki, nego zato što brakom nisam bio zadovoljan već neko vreme i s njom sam bio samo zbog naše ćerke", tvrdi Čarls.

"Vici i ja smo postali dobri prijatelji, pomogla mi je u mnogim stvarima, a sada samo nastojimo nastaviti s našim životima. Sve što želim je da me se pusti na miru i da mogu da viđam ćerku koju obožavam", rekao je Čarls i tvrdi da Viki već šest meseci nije radila kao striprizeta, ali njenih slika još ima na sajtu striptiz kluba.

Foto Profimedija
Foto Profimedija

Jutarnje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track