NE MOGU BEZ SEKSA: Ovo su 4 NAJPROMISKUITETNIJA horoskopska znaka! NEZASITI SU!
Foto: Profimedia

Astrologija i seks

NE MOGU BEZ SEKSA: Ovo su 4 NAJPROMISKUITETNIJA horoskopska znaka! NEZASITI SU!

Žena -

Ovo su znakovi se jednostavno ne mogu obuzdati kada je reč o seksu.

BlizanciPoznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole da imaju opcije. Znatiželjni i uvek voljni da naprave korak dalje u onome što ih zanima, osobe rođene pod ovim znakom spremni su da naprave sve kako bi proširili i svoje seksualno znanje – čak i uz rizik razaranja svoje veze. Blizanci su retko zadovoljni i neprestano traže novu zabavu i načine da zadovolje sebe i svoje partnere.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

StrelacKada je Strelac u pitanju, njihov libido teško je zadovoljiti. Najdivlji među zvezdama, Strelac voli da bude slobodan i da ganja svoje strasti, ne poznajući granice i prepreke. Kao i Blizanci, strastveni Strelci neće se žaliti ako u imeniku imaju i nekoliko brojeva dostupnih u svako doba.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

RibeIako mirni i osećajni, i Ribe pronalaze mestu u ovom spisku. Oni rođeni pod znakom Ribe obožavaju male izlete, a seks je neretko jedan od njih. Šaviše, kada su u pitanju seksualne fantazije, ove su osobe pravi stručnjaci, pa će poljubiti i previše žaba pre pronalaska svojega princa. Ipak, njihov promiskuitet češće je proizvod njihovog nepopravljivog optimizma u potrazi za pravom ljubavlju nego seksom.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

ŠkorijaOvoj fantastičnoj četvorci svakako moramo da pridružimo i misterioznu Škorpiju - simbol za seks. Ovaj misteriozni i pomalo tamni znak sposoban je da ide iz krajnosti u krajnost – ili će biti okružen partnerima do iznemoglosti ili će biti potpuno obuzet samim sobom. Bez obzira na to, seks igra veliku ulogu u njihovom životu i velik je deo njihove ličnosti. Škorpja ne prestaje da bude fascinirana seksom i upravo zbog toga neprestano traže nova seksualna iskustva.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Cospololitan.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track