(VIDEO) Svi su joj govorili da ima odvratno lice, ali ona ima pravu poruku za njih

Lepota

(VIDEO) Svi su joj govorili da ima odvratno lice, ali ona ima pravu poruku za njih

Žena -
Sa šminkom ili bez nje, žene se suočavaju sa mnogim kritikama

Jutjub korisnica Em Ford, koja je postavljala tutorijale o šminkanju, odlučila je da pokaže jednog dana svoje pravo lice. Nakon sakrivanja iza šminke, javnost je mogla da je vidi u prirodnom izdanju.

Međutim, kada su videli njeno bubuljičavo lice, bila je zatrpana komentarima poput: "Kako je ružna, da li je ikada oprala lice, ne mogu ni da je gledam". Dobila je više od 100 hiljada izuzetno negativnih komentara.

"Kada je prošle godine moja koža postala problematična, počela sam da se krijem jer sam izgledala neprihvatljivo za društvene mreže. Onda sam shvatila da treba da razmislim zašto se tako osećam", rekla je Em. Uvidela je i da joj mnogi koji imaju problema sa aknama pružaju podršku, pa je odlučila da je negativni komentari ne obeshrabre i snimila ovaj video.

Snimak govori o tome sa čim se sve žene, ali i muškarci suočavaju kada nisu lepi u očima drugih, ali i kada su našminkane, devojke uvek slušaju kritike kako imaju previše šminke. Ona je htela da poruči svima da ne dozvole da im drugi govore da li su lepi ili ne.

"Vi ste predivni. Ne dozvolite ikome da vam drugačije kaže. Čak ni vi sami", kaže Em.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track