Anđa i Bred prave svadbu u Bosni?!

Svadba što pre

Anđa i Bred prave svadbu u Bosni?!

Pop kultura -
Glumica, koja je i ambasador Ujedinjenih nacija, volela da se uda u jednoj od zemalja u kojima se bavila dobrovoljim radom.

Anđelina Džoli, koja je glavna tema u medijima posle odluke da odstrani obe dojke zbog straha od raka, oslučila je da se uda što pre za svog partnera Breda Pita.

Glumački par je, kako kaže izvor blizak porodici, odlučio je da se neće venčati u Francuskoj u svom dvorcu Mirval u Francuskoj, kako su ranije planirali. Oni žele nešto intimnije, u krugu prijatelja i porodice.

Izvor blizak porodici rekao je da bi Anđa, koja je i ambasador Ujedinjenih nacija, volela da se uda u jednoj od zemalja u kojima se bavila dobrovoljim radom.

"Udaje se u Bosni, Haiti ili Kambodža jer smatra da će tako nešto uraditi za zajednicu. To možda zvuči pretenciozno, ali Anđelina veruje da treba da sledi svoj cilj. Ona uživa u dobrotvornom radu i volela bi da taj osećaj usadi u jedan trenutak njenog života", otkrio je izvor.

Podsetimo, glumica se svima obratila putem otvorenog pisma u kome je obavestila javnost da je odstranila obe dojke.

"Odluka nije bila laka, ali je to jedna od odluka zbog kojih sam vrlo srećna što sam ih donela. Sada mogu da kažem svojoj deci da ne moraju da brinu da će me izgubiti usled raka dojke. Oni znaju da ih ja volim i da ću učiniti sve što je potrebno kako bi bila sa njima što je duže moguće. Kada sam saznala kakva mi je realnost, odlučila sam da budem proaktivna i minimalizujem rizik koliko god je moguće. Stoga sam odlučila da se podvrgnem preventivnoj dvostrukoj mastektomiji. Doktori su procenili da imam 87 odsto šansi da dobijem rak dojke i 50 odsto šansi za rak jajnika. Kada sam saznala da je to moja realnost, odlučila sam da smanjim rizik tako što ću preventivno odstraniti obe dojke. Počela sam od grudi jer je rizik za taj rak veći od rizika za rak jajnika. Lično, ne osećam se manje ženom. Osećam se snažnom što sam donela tešku odluku koja ni na koji način ne umanjuje moju ženstvenost. Nadam se da će druge žene imati koristi od mog iskustva", navela je glumica".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track