LOPOVI ZBRISALI PRED BABOM: Starica (84) oterala migrante koji su joj provalili u kuću!
Foto: Printscreen Krone.at

uhapšeni

LOPOVI ZBRISALI PRED BABOM: Starica (84) oterala migrante koji su joj provalili u kuću!

Austrija -

FRANKENMARKT - Dvojica azilanata upali su noću u jednu kuću u Frankenmarktu, kako bi je opljačkali.

Međutim vremešna vlasnica (84), koja je čula provalnike, uspela je da otera lopove iz svoje kuće.Jedan od provalnika, tridesetčetvorogodišnji azilant iz Tunisa, polomio je oko 21.30 sati jedan prozor i kroz njega ušao u kuću. U tom trenutku starica je čula čudne zvuke u prizemlju svoje kuće i sišla je bez oklevanja da proveri šta se dešava.

Na njeno zaprepašćenje zatekla Tunežanina sa baterijskom lampom u ruci. Baka nije ustuknula pred provalnikom koji je pošto je 8uhvaćen u krađi odmah pobegao. Hrabra penzionerka je pozvala policiju, a potraga za provalnikom nije dugo trajala. Svega 500 metara od njene kuće, policajci su naišli na Tunežanina, koji je bio u društvu dvadesetjednogodišnjeg Marokanca.Pri proveri dvojice muškaraca, policajci su primetili sveže posekotine na rukama

Tunežanina, koje je očigledno zadobio kad je slomio prozor. Međutim dvojica osumnjičenih nisu želeli da se predaju tek tako. Naime, tridesetčetvorogodišnjak koji je pobegao pod babe svim silama se opirao hapšenju, pljuvao i pokušavao da ugrize policajce. sve vreme vikao je „Alahu Akbar“. Međutim obojica su ubrzo savladana i privedena u stanicu.

(LJ.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track