IVAN NEMA ŠTA DA PRIČA SA SOFIJOM! Ksenija ljubomorna na ulazak lepe misice: IMALI SU S*KS SVAKU NOĆ, a sad je DOŠLA SA CILJEM
Foto: Kurir televizija

oštro

IVAN NEMA ŠTA DA PRIČA SA SOFIJOM! Ksenija ljubomorna na ulazak lepe misice: IMALI SU S*KS SVAKU NOĆ, a sad je DOŠLA SA CILJEM

Bar -

Ksenija Kranjec i Ivan Nešković gostovali su u emisiji Puls Bara, gde su govorili o svom odnosu, ali i o odnosu sa ostalim učesnicima rijalitija.

Sofija Una Manić bivša učesnica "Bara" ponovo se vratila u popularni rijaliti kako bi pomrsila konce turbulentnom paru, a Ivan i Ksenija i dan nakon njenog ulaska se prave da se ništa nije desilo.

1 / 9 Foto: Kurir televizija

- Ja nisam primetila da je bilo ko ušao. Samo promaja neka. Ja bih volela da se vrati Maja. Mislim da je Damir jedini pravi prijatelj, koga sam stekla u rijalitiju - rekla je Ksenija.

Ivan se složio sa Ksenijom da Sofijin ulazak nije ni primetio.

- Moglo se primetiti kako sam izgledao kada je došao vazduh. Otvorila su se vrata, mi mislili da će se neko ući, kad ono ništa - kaže Ivan Nešković, koji je prokomentarisao svoj odnos sa misicom Sofijom Unom Manić:

puls bara, ksenija i ivan
foto: Kurir televizija

- Na početku je bilo, prvih nekoliko dana da mi se sviđa, a posle da kada sam shvatio kakva je više mi se nije sviđala - kaže Nešković.

Ksenija je istakla da ne bi Sofiji da daje medijski prostor i da je komentariše, ipak, ne boji se da bi se Ivan mogao vratiti bivšoj ljubavi, iako smatra da on nema šta da razgovara sa njom.

01:18

Pala prva s*ks akcija između misice i Ivana!

- To što je ona nastavila neki rijaliti nakon izlaska i mene pljuje to je njena stvar. Mnogo je crna izunutra, zla je, to uništava njenu lepotu. Dala mu je cura svaku noć, nema on tu sada šta da razgovara sa njom. Ako želi da razgovara sa njom, okej, ne mogu ja nikoga da sprečim u tome, on je slobodan - kaže Ksenija, koja dodaje da je Sofija sigurno došla sa nekim ciljem u rijaliti.

Ivan ju je ispravio navodeći da mu nije baš davala svaku noć, ali se složio sa svojom devojkom da je Sofija Una ponovo ušla sa nekim ciljem.

puls bara, ksenija i ivan
foto: Kurir televizija

Ksenija se rasplakala kada je videla video sa Damirom Tepavcem.

- On se zaista pokazao kao drug. Mi se samo pogledamo i znamo kako ćemo dalje. Neko kaže da je on bio moj cuko Snupi, neko da od pokušava preko mene nešto, ali mi znamo kako je - rekla je Ksenija.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track