RADA VASIĆ OPET NASMEJALA SVE! Objašnjavala jedan Radetov potez, pa smislila HIT REČENICU! JEDNOM IZREKOM SVE REKLA! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Ana Paunković

rijaliti bar

RADA VASIĆ OPET NASMEJALA SVE! Objašnjavala jedan Radetov potez, pa smislila HIT REČENICU! JEDNOM IZREKOM SVE REKLA! (VIDEO)

Bar -

U Bar su se vratile Stanislava i Maja Kovačević. Rade i Rada Vasić su se obradovali i Vasići, ali je Rade bio tužan što je nominovao Stanislavu prošle nedelje.

- Ja zameram sebi. Zašto? Nominovao sam nekoga koga nisam poznavao - rekao je Rade vidno ljut na sebe zbog nominacije.

Rada Vasić
foto: Kurir televizija

A onda se oglasila i naša Rada, koja uvek svojim duhovitimn dosetkama sve nasmeje, ali i nauči. Naime, ona je komentarišući Radetove reči rekla jednu rečenicu i sve ponovo nasmejala.

Rada Vasić
foto: Kurir televizija

- U moju neku ruku, meni baš nije - ja kad pljunem - ne ližem. Šta sam rekla - rekla sam. A Radetu nije, on je dobrica i sve to gleda preko deci - rekla je Rada Vasić.

Podsetimo, Rada je i pre nekoliko nedelja briljirala u Baru.

- Pa neće ti on dođe, vidiš da ima decu i unučiće - rekla je kao iz topa Rada Radetu.

Onda je Rada dala izjavu, na koju je retko ko mogao da se ne nasmeje.

- Pa primetila sam da on sve zove starije gospođe, treba malo mlađe da zove. Da se podmladi to, a on zove stare osobe da vidi nešto i onda nađe nešto da mrka, ali slabo će da mrka - rekla je Rada.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

24:09

BAR PREGLED DANA 20.02.2022. - 2. DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track