BOLESNO: Mesecima silovao maloletnu rođaku

Užas u Majdanpeku

BOLESNO: Mesecima silovao maloletnu rođaku

Crna Hronika -
Saša D. (40) iz Majdanpeka uhapšen zbog sumnje da je obljubio J. S. (15), koja mu je bila poverena na čuvanje

MAJDANPEK - Bolesno!Saša D. (40) iz Majdanpeka uhapšen je zbog sumnje da je mesecima silovao i seksualno se iživljavao nad maloletnom rođakom J. S. (15), koja mu je bila poverena na čuvanje!- Majka i očuh devojčice poslednjih nekoliko godina rade u Nemačkoj, a J. S. i njenog mlađeg brata ostavili su u Majdanpeku da bi nastavili školovanje. Kupili su im stan preko puta Saše i njegove žene, koja je deci rođena tetka - kaže Kurirov izvor iz istrage i dodaje:Žena posumnjala- Saša je trebalo da se stara o deci, međutim u poslednjih pet meseci više je boravio u stanu J. S. nego u svojoj kući. To je izazvalo sumnje njegove supruge. Ona je nekoliko puta pokušala da razgovara sa njim, ali on je, navodno, tvrdio da između njega i devojčice nema ništa - kaže naš sagovornik.Ipak, najcrnje sumnje ostvarile su se kad je pre nekoliko dana majka devojčice stigla iz Nemačke.- Devojčica se danima čudno ponašala i izbegavala razgovor s majkom. Na kraju, prekjuče joj je, plačući, priznala da je teča siluje poslednjih pet meseci! Rekla je da ju je Saša u početku „čudno dodirivao“, a da je onda počeo da traži od nje da ga pipa po intimnim delovima. Ispričala je i da joj je pretio da će je izbaciti iz stana i reći njenoj majci da je kurva! Postajao je sve agresivniji i sve je duže zlostavljao da bi je na kraju i obljubio - dodaje on.Kako saznajemo, Saša je u policiji negirao seksualno zlostavljanje devojčice i uporno ponavljao: „ Mi se volimo, ona je sama pristala da ima odnose sa mnom.“ Protiv njega je podneta prijava za silovanje i određen mu je pritvor.Dete saslušanoPolicija je u prisustvu socijalnog radnika i devojčicine majke saslušala i J. S.- Ponovila je da je prošla kroz pakao i da bi se ubila da joj se majka nije vratila i pomogla joj. Ponavljala je da mu je svaki put govorila da prestane i molila ga da je ostavi na miru, ali uzalud - priča naš izvor.

Komšije šokirane Sašine komšije su šokirane.- On je porodičan čovek, ima decu, a o J. S. je brinuo kao da je njegovo dete. Ne razumem kako je mogao da ima seksualne odnose s devojčicom koja je svaki dan provodila u njegovom stanu. Poznajem ga godinama i nikad više neću moći da ga posmatram kao ranije - kaže komšinica.

Sašina žena: To je bila obostrana ljubavSašina supruga za Kurir tvrdi da „nije sve onako kako tvrdi policija“.- Nema tu šta da se komentariše. Saša nju nije silovao, to je bila obostrana ljubav i on će biti pušten iz zatvora - rekla je supruga za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja