Umesto u sud, Mina otišla kod Lole u Tursku

Manekenka nije primila poziv

Umesto u sud, Mina otišla kod Lole u Tursku

Crna Hronika -
Manekenki koja je u junu lažno prijavila da je oteta i silovana sud nije uspeo da uruči poziv jer nikoga nije bilo kod kuće

BEOGRAD - Ne mari za sud!Manekenka Mina Milenković (21), koja se sumnjiči da je lažno prijavila otmicu i silovanje, nije se juče pojavila pred istražnim sudijom Prvog osnovnog suda u Beogradu.- Sud nije uspeo da Mini Milenković uruči poziv jer nikoga nije bilo na kućnoj adresi na kojoj je prijavljena - kaže izvor Kurira iz suda.Nađena bez svestiMina Milenković, sudeći po fotografijama koje je veče pred saslušanje postavila na Fejsbuk, zaista nije kod kuće. Ona je s prijateljima podelila fotografije na kojima se vidi da uživa u ljubavi s fudbalerom Milanom Lolom Smiljanićem. Kao lokacija na kojoj se nalaze naznačena je Ankara u Turskoj.Manekenka je nestala u noći između 21. i 22. juna posle svađe s bivšim dečkom. Nađena je posle skoro dva dana bez svesti u žbunju na Vidikovcu. Policiji je ispričala da su je u stanu u Zemunu tukla, drogirala i silovala dvojica mladića. Međutim, kasnije je priznala da je svojevoljno spavala u stanu taksiste na Vidikovcu.Bila kod taksiste- Tada je priznala da je taksista pokupio na Savskom keju i da ju je na njeno insistiranje odvezao u svoj stan - podseća sagovornik Kurira.- Sve sam izmislila, bukvalno u trenutku, jer me je bilo sramota zbog svega što se događalo te noći. Sada mi je žao i kajem se - izjavila je u policiji kada je istina izašla na videlo.Novi datum saslušanja Mine Milenković nije zakazan, s obzirom na to da od 1. oktobra počinje da se primenjuje tužilačka istraga. Predmet će biti prosleđen u Prvo tužilaštvo, koje će zakazati novi datum. (J. S.)

Zatvor ili nagodbaMini Milenković za lažno prijavljivanje kidnapovanja i silovanja preti do godinu dana zatvora.- Postoji mogućnost da osumnjičena, s obzirom na to da je priznala krivicu u policiji, sklopi nagodbu s tužilaštvom. U tom slučaju mogla bi da bude kažnjena društveno korisnim radom, ili bi mogao da bude primenjen oportunitet, što znači da bi mogla da umesto krivičnog gonjenja uplati određeni iznos u humanitarne svrhe - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track