IZGOREO UZ SVEĆU: Leskovčanin nastradao u požaru porodične kuće

Nestao u stihiji

IZGOREO UZ SVEĆU: Leskovčanin nastradao u požaru porodične kuće

Crna Hronika -
Požar su primetile prve komšije koje su pozvale vatrogasce, a zatim pokušale da ugase vatru. D.R.je živeo sam i pre sedam meseci mu je isključena struja zbog dugovanja, za osvetljenje uglavnom koristio sveće što se na vodi kao mogući uzrok požara

LESKOVAC - U požaru u porodičnoj kući u selu Šarlnice kod Leskovca večeras je stradao D.R. (1964), rekao je predsednik Saveta te mesne zajednice Zoran Vučković.

On je kazao da je požar u kući u kojoj je D.R. živeo sam, izbio oko 18 sati i vatrogascima je trebalo više od pola sata da ugase vatru.

"Požar su primetile prve komšije koje su pozvale vatrogasce, a zatim pokušale da ugase vatru. D.R.je živeo sam i pre sedam meseci mu je isključena struja zbog dugovanja. Od tada je za osvetljenje uglavnom koristio sveće i možda je to uzrok požara, ali videćemo šta će utvrditi nadležni organi", kaže Vučković.

Načelnik Štaba za vanredne situacije za Jablanički okrug Miodrag Marjanović potvrdio je da je do požara u Šarlincu došlo i da je jedna osoba stradala.

Požar je potpuno ugašen, a na licu mesta su pripadnici policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track