KRVAVA MATURA: Valjevcu sedam godina robije za pokušaj dvostrukog ubistva!

Sud u Valjevu

KRVAVA MATURA: Valjevcu sedam godina robije za pokušaj dvostrukog ubistva!

Crna Hronika -
Sud je utvrdio da je Jakovljević kuhinjskim nožem pokušao da ubije Aleksandra Čolića (22) i Marka Jakovljevića (29) iz Valjeva, radnike obezbeđenja "Grand hotela", koji mu nisu dozvolili da uđe na matursko veče učenika Medicinske škole

VALJEVO - Viši sud u Valjevu osudio je danas Marka Jakovljevića (23) iz tog grada na sedam i po godina zatvora za pokušaj dvostrukog ubistva u junu 2012. godine.

Sud je utvrdio da je Jakovljević kuhinjskim nožem pokušao da ubije Aleksandra Čolića (22) i Marka Jakovljevića (29) iz Valjeva, radnike obezbeđenja "Grand hotela", koji mu nisu dozvolili da uđe na matursko veče učenika Medicinske škole.

Sukobu je prethodila kraća rasprava. Oštećenima su nanete teške telesne povrede zbog kojih je Čolić morao da bude operisan u valjevskoj bolnici.

Sud je ocenio da je reč o direktnom umišljaju i odbacio je tezu odbrane da je Jakovljević u sukobu sa oštećenima bio u stanju povišene razdraženosti.

Jakovljeviću je određen pritvor do pravosnažnosti presude, a okrivljeni, njegovi advokati i tužilaštvo mogu da se žale na prvostepenu presudu Apelacionom sudu u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track