KAKO SE UDALA SUPRUGA IZ PAKLA: Crna Ruža namamila muža da budu kumovi, a onda...
Foto: KURIR

Psihopata: Suđenje za pokušaj ubistva supruga

KAKO SE UDALA SUPRUGA IZ PAKLA: Crna Ruža namamila muža da budu kumovi, a onda...

Crna Hronika -
Ruža Šimunković (51) koju su mediji prozvali i “supruga iz pakla”, nakon što je prije tri godine u Pribislavcu u Međimurju, kao u nekom triler filmu, pokušala ubiti svog supruga Antu Marjanovića.

Na Županijskom sudu u Varaždinu nastavljeno je suđenje Ruži Šimunković (51) koju su mediji prozvali i “supruga iz pakla” nakon što je pre tri godine u Pribislavcu u Međimurju, kao u nekom triler filmu, pokušala da ubije svog supruga Antu Marjanovića.Marjanović je na sudu ponovio svoj iskaz koji je dao na početku suđenja, ustvrdivši da je sam njen brak s “crnom” Ružom bio prevara.- Namamila me u matični ured da budemo kumovi na venčanju njenih prijatelja, a na kraju je ispalo da su oni nama bili kumovi. Sve je to ona smutila - rekao je Marjanović na suđenju.

Anto Marjanović svoju “suprugu”, nezaposlenu ženu bez prihoda i majku dvoje odrasle dece, upoznao je pre devet godina. Dolazila je u njegov stan kao prijateljica, kuvala mu kafu, no nikad nije prespavala niti boravila kod njega duže vreme, čak ni nakon što su se “venčali”.

Prisetio se da je tako jednom prilikom stigla u njegov stan i skuvala mu kafu te ga nagovorila da odu na piće. Ipak, u autu je počeo da se oseća omamljenim, po čemu je zaključio da mu je u kafu stavila neku tabletu, a zatim ga je njegova “supruga” na pustom mestu kraj Čakovca izbacila iz auta.

Ostao je da leži na zemlji. Pešice se vratio u Varaždin i tamo shvatio da mu je provaljeno u stan te da su mu ukradeni dokumenti o stanu i bicikl.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track